Chitaristul de jazz-fusion, Al Di Meola, revine cu un nou concert în România, pe care îl va susţine la Sala Palatului din Bucureşti, pe 20 mai 2017. Biletele au fost puse în vânzare, iar primele 300 pot fi achiziţionate la un preţ special, informează organizatorii, German Quality Entertainment.

Al Di Meola este un artist american, de origine italiană, ce promovează un nou stil de muzică instrumentală, un mix inedit de sonorităţi jazz şi tonuri fusion cu elemente latino. Chitaristul nu se află pentru prima dată în România, acesta a mai concertat atât la Bucureşti, cât şi în Timişoara şi Cluj-Napoca. În cadrul concertului „World Sinfonia” de la Bucureşti, cântăreţul va interpreta compoziţii noi şi piese celebre marca Piazzolla & Lennon-McCartney.

Cu o carieră impresionantă de peste 40 de ani, Al Di Meola este o prezenţă constantă în industria muzicală, avându-l ca izvor de inspiraţie pe Carlos Santana. Discografia chitaristului de jazz scoate în evidenţă un stil elegant, extrem de tehnic, de sorginte latino-americană şi spaniolă: „Elegant Gipsy” (1971), „Casino” (1978), „Splendido Hotel” (1980) şi multe altele. Cel mai nou album, „Elysium” (2015), a fost gândit ca o reîntoarcere la jazz-ul pur, artistul promovând deja acest album anul trecut şi în România, în cadrul turneului internaţional „Elysium & More Unplugged”.

https://www.youtube.com/watch?v=DJ4WlpCxdzg

Chitaristul american cu sânge latin a obţinut una dintre cele mai prestigioase distincţii acordate de Guitar Player Magazine, acesta aflându-se de patru ori pe primul loc în topul celor mai buni chitarişti de jazz ai tuturor timpurilor. Al Di Meola a influenţat artişti precum Yngwie Malmsteen, Richie Sambora (fost chitarist în trupa lui Bon Jovi) şi John Petrucci de la Dream Theater. Mai mult decât atât, a colaborat cu Chick Corea, Jimmy Page, Stevie Wonder, Luciano Pavarotti, Frank Zappa, Stevie Wonder şi mulţi alţii.

Bilete Al Di Meola la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Al Di Meola: World Sinfonia, eveniment care are loc la Sala Palatului din Bucureşti pe 20 mai 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Primele 300 de bilete beneficiază de o reducere de 10%, mai puţin cele de la Categoria VIP.

Categorie Preţ Presale
Categoria VIP* 629 lei - bilete
Categoria I 299 lei 233 lei bilete
Categoria II 199 lei 179 lei bilete
Categoria III 159 lei 143 lei bilete
Categoria IV 99 lei 89 lei bilete
Categoria V 59 lei 53 lei bilete

Categoria de preţ VIP (rând 2, sector A, 29 de locuri) include meet & greet package, prezenţa la soundcheck, întâlnire cu Al Di Meola, poză cu artistul şi CD cu autograf.