Cunoscut şi apreciat pentru calităţile vocale inconfundabile, binecunoscutul artist italian Al Bano revine în concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 7 mai 2014.

Faţă de apariţiile anterioare pe scenele din România, Al Bano a acceptat onorat şi fără nicio ezitare provocarea de a concerta alături de profesioniştii orchestrei Alexander Symphony Orchestra.

Alături de aproximativ 90 de instrumentişti de elită, Al Bano va dovedi încă o dată că profesionalismul şi talentul nu au frontiere şi nici limite de vârstă. Artistul le promite românilor o seară muzicală veritabilă din programul căreia nu vor lipsi melodiile care l-au făcut cunoscut în toată lumea.

Atmosfera de la Sala Palatului se va încălzi cu celebra piesa de debut „Nel sole”, apoi va trece discret prin seria referenelor nostalgice precum, „Felicita”, „Ci sara”, „Liberta” sau ale altor titluri de rezonanţă, spre a încheia în completarea celor două ore de muzică italiană, cu melodii mai noi, ce fac parte din ultimul sau material discografic, intitulat „Amanda e Libera”.

Bilete Al Bano la Sala Palatului

Biletele au fost puse în vânzare la preţuri în funcţie de categoria de loc şi variază între 70 lei şi 280 lei. Acestea se pot achiziţiona prin reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro.

Categorie Preţ
VIP 280 lei cumpără bilete
Categoria I 200 lei  cumpără bilete
Categoria II 140 lei  cumpără bilete
Categoria III 100 lei  cumpără bilete
Categoria IV 70 lei  cumpără bilete