- Concerte - iConcert.ro

Home » Al Bano

Al Bano

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Al Bano

Concert Al Bano & Simfonico la Sala Palatului din București

Sâmbătă, 27 mai 2023, începând cu ora 20:00, Al Bano concertează pe scena de la Sala Palatului din București, alături de Valahia Symphony Orchestra. Concertul, intitulat „Al Bano & Simfonico”, face parte din turneul aniversar în cadrul căruia artistul sărbătorește împlinirea vârstei... 
27 May 2023     ,

Al Bano şi trupa Ricchi e Poveri, două concerte în România, în iunie 2015

UPDATE: Spectacolele „Una festa italiana”, care ar fi trebuit să aibă loc în Cluj-Napoca, pe 11 iunie şi în Timişoara, pe 12 iunie, vor fi amânate pentru la toamnă, la o dată ce va fi comunicată ulterior. Legendele muzicii italiene, Al Bano şi trupa Ricchi e Poveri vor susţine... 

RECENZIE: Al Bano şi Romina Power, un concert de excepţie pe scena Sălii Palatului (FOTO)

Al Bano şi Romina Power, cel mai iubit cuplu al anilor ’80, s-a reunit în seara zilei de 5 noiembrie pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, în faţa a peste 4.000 de oameni, la aproape două decenii de când cei doi au renunţat la a mai cânta împreună.  

FOTO: Al Bano & Romina Power la Sala Palatului din Bucureşti

Al Bano şi Romina Power au concertat, în premieră, pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, pe 5 noiembrie 2014. Vezi galeria foto de la concertul Al Bano & Romina Power!  

Concertele lunii noiembrie 2014 în România


Noiembrie, luna în care zilele devin din ce în ce mai scurte, iar nopţile din ce în ce mai lungi – e nemaipomenită pentru concerte şi seri petrecute alături de artişti de primă mână din ţară şi străinătate.  

Categorie de bilete epuizată pentru concertul Al Bano şi Romina Power, de la Bucureşti

Fanii lui Al Bano şi ai Rominei Power s-au grăbit să-şi ocupe un loc în sală, la concertul din 5 noiembrie 2014, o categorie de bilete este deja epuizată, iar alte două vor deveni în curând indisponibile. Concertul va avea loc la Sala Palatului din Bucureşti.  

Al Bano şi Romina Power vor concerta la Bucureşti, în noiembrie 2014 (CONCURS)

Al Bano şi Romina Power vor concerta, în premieră, pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, pe 5 noiembrie 2014. Cuplul ce a cucerit topurile muzicale şi inimile a milioane de fanii în anii ’80 va concerta în cadrul „Al Bano featuring a very special guest – Romina Power”.  

RECENZIE: Călătorie muzicală plină de sensibilitate şi pasiune cu Al Bano la Bucureşti (POZE)

Albano Carrisi a revenit pe scena Sălii Palatului din Bucureşti pe 7 mai 2014, în cadrul unui show susţinut alături de Alexander Symphony Orchestra. Cunoscutul muzician a concertat aproape trei ore în faţa a mii de fani ce s-au bucurat de fiecare moment al show-ului.  

POZE: Al Bano la Sala Palatului din Bucureşti

Al Bano a revenit pe scena Sălii Palatului din Bucureşti pe 7 mai 2014. Celebrul artist italian a concertat alături de Alexander Symphony Orchestra, timp de aproape trei ore, în faţă a 4000 de fani. Vezi galeria foto de la concert!