Prima ediţie a festivalului „El Carrusel” se desfăşoară pe 30 iunie şi 1 iulie 2018 la Romexpo din Bucureşti. Maluma şi Luis Fonsi sunt capatele de afiş ale festivalului, iar alături de aceştia vor mai urca pe scenă, în cele două zile, Pachanga, Mandinga, Fly Project, Andra, Richy B, What’s Up şi Robin Schulz. Juan Magan a fost confirmat iniţial la festival, dar între timp a fost înlocuit cu Hugel.

UPDATE: Din cauze care nu depind de trupă, Fly Project nu va mai concerta în cadrul festivalului, au anunţat pe pagina oficială de Facebook membrii formaţiei.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, organizatorii au anunţat regulile de acces şi programul concertelor. Festivalul are loc în aer liber, iar în caz de ploaie se recomandă utilizarea pelerinelor, accesul cu umbrele este interzis. Ultimele bilete pot fi achiziționate online, dar şi la intrare, în limita disponibilităţii.

Program „El Carrusel” Festival 2018

Sâmbătă, 30 iunie 2018

16:00 – acces
17:00 – 17:30 – Pachanga
17:45 – 18:15 – Mandinga
18:30 – 19:00 – Fly Project
19:30 – 20:15 – Andra
21:00 – 23:00 – Maluma

Duminică, 1 iulie 2018

16:00 – acces
16:30 – 17:15 – Richy B
17:30 – 18:00 – What’s Up
18:15 – 19:15 – Hugel
19:30 – 21:00 – Robin Schulz
21:30 – 23:00 – Luis Fonsi

Mult aşteptatul artist de origine columbiană, Maluma, vine în premieră în România, şi va aduce la Bucureşti hiturile sale, printre care se vor regăsi cu siguranţă „Corazon” şi „Felices los 4”. Concertul din prima seară a festivalului „El Carrusel” face parte din turneul european FAME Tour. De asemenea, şi autorul hiturilor „Despacito” şi „Echame la culpa”, Luis Fonsi, va susţine un concert pentru prima dată în România, în a doua seară a festivalului.

Bilete festivalul „El Carrusel” la Romexpo din Bucureşti

Biletele şi abonamentele pentru prima ediţiei a festivalului „El Carrusel”, ce va avea loc pe 30 iunie şi 1 iulie 2018, la Romexpo din Bucureşti, pot fi achiziţioante din rețelele Eventim şi Entertix, dar şi online de pe www.eventim.ro şi www.entertix.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor.

În limita disponibilităţii, biletelor şi abonamentele vor putea fi achiziţionate şi de la intrare.

Abonamente festivalul „El Carrusel”

Categorie Preţ Early Bird Preţ normal Eventim Entertix
Categoria VIP - 750 lei cumpără cumpără
Categoria Golden Circle 300 lei 360 lei cumpără cumpără
Categoria Acces General 220 lei 260 lei cumpără cumpără

Bilete prima zi – concert Maluma

Categorie Preţ  Eventim Entertix
Categoria VIP 550 lei cumpără cumpără
Categoria Golden Circle 240 lei cumpără cumpără
Categoria Acces General 180 lei cumpără cumpără

Bilete a doua zi – concert Luis Fonsi

Categorie Preţ Eventim Entertix
Categoria VIP 400 lei cumpără cumpără
Categoria Golden Circle 180 lei cumpără cumpără
Categoria Acces General 120 lei cumpără cumpără

Reguli de acces şi restricţii

Concertele au loc în aer liber, în cadrul complexului Romexpo, iar intrarea se face prin Parcarea B, cu acces din Bulevardul Expoziţiei.

Organizatorii recomandă utilizarea transportului în comun, însă cei care aleg să vină cu maşinile personale le pot parca, cu plată, în Parcările B, C şi D, în limita spaţiului disponibil.

Accesul copiilor sub 3 ani este interzis. Accesul copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 şi 16 ani se face doar pe baza unui bilet sau abonament întreg, iar copiii trebuie să fie însoţiţi de către unul dintre părinţi. Este recomandată protejarea urechilor copiilor cu căşti sau dopuri. Organizatorul nu îşi asumă responsabilitatea pentru supravegherea copiilor. De asemenea, spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice.

La intrare, toţi participanţii vor fi percheziţionaţi de către agenţii de securitate.

Astfel, pentru siguranţa tuturor participanţilor, în spaţiul de concert, nu este permis accesul cu: binocluri, artificii, orice fel de conserve, sticle din material plastic, sticle din sticlă (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate), bidoane de plastic, cutii de băutură, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, scaune, arme, obiecte contondente, umbrele, biciclete, trotinete, motorete, băutură alcoolică, mâncare, animale de companie, medicamente (pentru a nu fi confiscate eventualele pastile, trebuie să aveţi un act doveditor), lanţuri, bagaje sau genți voluminoase, lasere, selfie-stick-uri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video, tablete de orice fel sau baterii externe.

Accesul în spaţiul evenimentului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului. Spectatorii sunt rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.

Toţi spectatorii vor primi brăţări pe zile şi brăţări pentru abonament, fiecare în culori diferite pentru zonele de acces respective. Brăţările pentru abonament trebuie păstrate la mână pentru ambele concerte. Brăţările nu sunt transmisibile.

Festivalul „El Carrusel” este un eveniment prezentat de Marcel Avram, East European Production, în colaborare cu D&D East Entertainment.