Artistul de origine columbiană, Maluma, concertează în premieră în România, în cadrul festivalului de muzică latino, „El Carrusel”, în perioada 30 iunie – 1 iulie 2018, la Romexpo din Bucureşti. Juan Magan, Robin Schulz, Andra, Fly Project, Mandinga, Richy B şi What’s UP se regăsesc printre artiştii care completează programului festivalului.

„El Carrusel” se doreşte a fi un eveniment care de la an la an să aducă la Bucureşti nume mari ale muzicii internaţionale. Pentru prima ediţiei a festivalului, Andra va fi „Very Special Guest”, iar organizatorii nu exclud un moment surpriză cu cei doi artişti.

„Sunt cea mai fericită că Maluma a ales şi România, în turneul lui de promovare! Abia aştept concertul, de care sunt sigură ca va fi unul spectaculos, din toate punctele de vedere”, a declarat Andra.

Abonamentele pentru prima ediţiei a festivalului au fost puse în vânzare şi pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la preţ special, în cadrul promoţiei Early Bird, începând cu 220 lei.

Programul festivalului El Carrusel:

Sâmbătă (30 iunie): Maluma, Andra, Fly Project, Mandinga şi alţii
Duminică (1 iulie): Robin Schulz, Juan Magan, What’s Up, Ricky B şi alţii

https://www.youtube.com/watch?v=WbxoJjmtwnw

Maluma a ajuns în atenţia publicului în 2010, odată cu lansarea piesei „Farandulera”. Single-ul a devenit hit în Columbia, iar după acest succes a urmat lansarea albumului de debut „Magia” (2012). În 2013, Maluma a fost nominalizat la MTV Europe Music Awards, la categoria „Best Latin America Central Act”, şi la Latin Grammy Awards, la categoria „Best New Artist”.

Până în prezent, Maluma are două colaborări cu Shakira, pentru piesa „Chantaje”, care a depăşit 2 miliarde de vizualizări pe YouTube, şi pentru melodia „Trap”, cu peste 100 milioane de vizualizări. Piesa „Felices los 4” a ajuns, anul trecut, în Top 10 YouTube, cu peste 1 miliard patru sute milioane de vizualizări la nivel mondial.

Recent, Maluma a participat la Billboard Latin Music Awards, unde a câştigat premiul pentru artistul anului.

Concertul de la Bucureşti face parte din turneul de promovare a celui mai recent album, „F.A.M.E.” (2018).

Juan Magan este un producător, cântăreţ şi DJ de origine spaniolă, cunoscut pe plan internaţional pentru muzica lui „electro – latino”. În cariera sa a lucrat alături de: Don Omar, Selena, Nelly Furtado, Pitbull, Paulina Rubio şi mulţi alţii.

Robin Schulz este un DJ de muzica electronică şi producător german. Acesta este cunoscut datorită colaborării cu Mr. Probz, pentru cântecul „Waves”, şi cu duo-ul francez Lilly Wood & The Prick, pentru „Prayer in C”.

Bilete festivalul „El Carrusel” la Romexpo din Bucureşti

Abonamentele pentru prima ediţiei a festivalului „El Carrusel”, ce va avea loc în perioada 30 iunie – 1 iulie 2018, la Romexpo din Bucureşti, pot fi achiziţioante din rețeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor.

Primele abonamente pot fi achiziţionate la preţ promoţional.

Categorie Preţ Early Bird Preţ normal
Categoria VIP - 750 lei cumpără
Categoria Golden Circle 300 lei 360 lei cumpără
Categoria Acces General 220 lei 260 lei cumpără

Festivalul „El Carrusel” este un eveniment prezentat de Marcel Avram, East European Production, în colaborare cu D&D East Entertainment.