Trupa Scorpions revine la Bucureşti pe 16 iulie 2016, cu ocazia aniversării celor 50 de ani de activitate ai formaţiei, în turneul mondial „Return To Forever / 50th Aniversary Tour”. Trupele heavy metal Metrock și 9,7 Richter vor deschide concertul formaţiei germane, ce va avea loc în parcarea A de la complexul Romexpo. Organizatorii au anunţat programul şi regulile de acces ale concertului.

Program concert Scorpions

17:00 – acces public
18:00 – Metrock, 9,7 Richter
20:00 – Scorpions

Înfiinţată în 1980, Metrock a debutat cu albumul „Castelul de nisip” (1982). Pe lânga acesta, formaţia a mai lansat încă un material discografic în 1994, numit „A Kinf of Hell”. În activitatea concertistică a trupei se regăsesc şi spectacolele de deschidere pentru: Megadeth, Motorhead, Paradise Lost, Jethro Tull, Saxon, Uriah Heep, Ian Gillan Band, Whitesnake, Judas Priest.

Grupul 9,7 Richter, format în 2002, are trei albume lansate şi o mulţime de colaborări de-a lungul carierei. Cel mai recent album al trupei se numeşte „Ground Zero” (2014). Formaţia a concertat în deschiderea unor trupe sau festivaluri, precum: ARTmania Festival (2010), Testament (2014), Judas Priest şi Helloween (2015).

Reguli de acces la concertul Scorpions

Accesul în parcarea A de la complexul Romexpo se va face pe Poarta B, situată pe bulevardul Expoziției, începând cu ora 17:00, pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul trebuie păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.

De asemenea, accesul copiiilor la eveniment se face pe baza unui bilet valid, care nu beneficiază de reducere. Datorită zgomotului foarte puternic, prezența la concert a copiilor sub 7 ani este interzisă. Copii ce au vârsta între 7 și 16 ani pot veni însoțiți de părinți. Organizatorii avertizează participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice.

Este interzis accesul la eveniment cu: sticle, binocluri, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray­uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, bagaje sau genți voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale, aparate de înregistrare audio­/video, tablete/IPad­uri. De asemenea, umbrelele sunt interzise şi este recomandată folosirea pelerinelor. Accesul cu medicamente este permis doar în baza reţetei medicale aferente.

La intrarea in locație, toți participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate. Accesul cu alimente și băuturi din afara locației nu este permis. Vor fi amplasate puncte de vânzare în perimetrul concertului de la care se vor putea achiziționa băuturi şi gustări. În zona de eveniment, produsele se vor putea achiziţiona pe bază de jetoane.

Publicul este rugat să se adreseze echipei de securitate, în cazul în care sesizează anumite nereguli. Se recomandă achiziţionarea biletelor doar din punctele autorizate.

Bilete Scorpions la Romexpo din Bucureşti

Biletele pentru concertul Scorpions, ce va avea loc pe 16 iulie 2016 la Romexpo din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor.

Categorie Preţ normal
Diamond Circle 270 lei cumpără bilete
Golden Circle 205.2 lei cumpără bilete
Normal Circle 172.8 lei cumpără bilete

Concertul Scorpions de la Romexpo din Bucureşti este organizat de către Marcel Avram şi East European Events în colaborare cu D&D East Entertainment.