Sâmbătă, 16 iulie 2016, de la ora 18:00, trupa Scorpions va susţine un concert la Romexpo din Bucureşti, după 3 ani de la cel mai recent concert în România. Spectacolul face parte din turneul internaţional „Return To Forever / 50th Aniversary Tour”, care celebrează aniversarea celor 50 de ani de activitate ai formaţiei. Concertul este deschis de trupele Metrock şi 9,7 Richter.

Scorpions va concerta în acest an pentru a şasea oară în România. În acest spectacol, trupa va cânta multe piese de pe ultimul album „Return To Forever” care dă şi numele turneului de promovare. Mai mult, acesta este un mini-turneu care face parte din turneul mondial „Get Your Sting and Blackout” care a început încă din 2010. Alături de noile melodii, Klaus Meine, solistul formaţiei, împreună cu ceilalţi 4 membri vor interpreta şi hituri celebre precum: „Wind of Change” sau „Send Me an Angel”.

Scorpions este o trupă germană de rock care s-a înfiinţat în 1965. Şi-au câştigat repede respectul, admiraţia fanilor şi locul bine stabilit în muzica heavy prin stilul unic de a aborda acest gen de muzică. Grupul originar din Hannover a vândut peste 100 de milioane de albume la nivel mondial şi a susţinut de-a lungul anilor sute de concerte în toate colţurile lumii. În cei 50 de ani de carieră, cei 5 membri au cucerit publicul rock internaţional şi au inspirat generaţii întregi cu numeroasele albume lansate.

Trupa care este condusă de Klaus Meine reprezintă un simbol important în industria muzicală germană. Ei au lansat 18 albume de studio şi 6 albume live de-a lungul carierei lor şi au câştigat foarte multe premii, printre care şi „Cea mai de succes peroformanţă rock” la World Music Awards. Recordul cel mai mare de vizualizări, respectiv 250 de milioane pe YouTube, îl deţine hitul „Wind of Change”, lansat în 1990 care a adus un succes uriaş trupei la nivel mondial.

Scorpions a mai concertat de 5 ori în România: la festivalul rock din 1993, de pe stadionul Dinamo, la Cerbul de Aur din 2002, la Sala Polivalentă în 2004, la Zone Arena pe în 2011 şi în Romexpo în 2013. În acest an, trupa revine în România, la Romexpo, pentru al şaselea concert care va avea loc pe 16 iulie.

Bilete Scorpions la Romexpo din Bucureşti

Biletele pentru concertul Scorpions, ce va avea loc pe 16 iulie 2016 la Romexpo din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor.

Categorie Preţ normal Preţ Early Bird
Diamond Circle 270 lei - cumpără bilete
Golden Circle 205.2 lei - cumpără bilete
Normal Circle 172.8 lei 145.8 lei cumpără bilete

Primele bilete achiziţionate pentru categoria Normal Circle beneficiază de un preţ special de 145.8 lei, după această perioada preţul unui bilet va fi de 172.8 lei.

Concertul trupei Scorpions la Bucureşti este organizat de Marcel Avram, East European Production şi D&D East Entertainment.