Acest eveniment a avut loc in data de 29 Jun 2014.
Vezi alte evenimente cu , , , , , .
Vezi alte evenimente la din , .

Duminică, 29 iunie 2014, de la ora 16:00, pe domeniul Palatului Mogoşoaia de la lângă Bucureşti se va desfăşura pentru prima dată evenimentul-concept WonderDay. Un loc al basmelor nemuritoare unde sunetele armonioase ale muzicii se vor împleti cu energia unor oameni minunaţi, dând naştere unei poveşti live fabuloase.

La WonderDay vor concerta într-un spaţiu autentic de poveste: Asaf Avidan, Delilah, Moonlight Breakfast, Tape Five şi Aylin & The Lucky Charms.

Program WonderDay 2014

16:00 – deschiderea porţilor, elementele de poveste vor prinde viaţă
17:00 – Aylin & The Lucky Charms – jazz cu influente pop şi retro
18:15 – Tape Five – atmosfera chic a anilor ’20
19:45 – Moonlight Breakfast
21:15 – Delilah
22:30 – Asaf Avidan – set acustic, parte a noului său proiect solo

Citeşte şi: INTERVIU: Asaf Avidan – „Concertul este echivalentul unei operaţii în direct, pe scenă”

Publicul pasionat de călătorii, aventuri în lumea mare şi descoperiri va avea ocazia să-i întâlnească la WonderDay pe cei mai cunoscuţi reprezentanţi ai blogosferei din România în cadrul zonei de travel-sharing, Traveler’s Tale. Prima sesiune de discuţii, „I Wander through the Wonderful Sounds”, va începe la ora 19:15 şi promite înconjurul lumii timp de o oraă prin muzică şi sunete. Poveşti despre cele mai frumoase locuri vizitate, întâmplări inedite şi oameni cu experienţe impresionante vor fi împărtăşite de la ora 20:45 în cadrul celei de-a doua sesiuni, „I Wander through the World’s Wonders”.

https://www.youtube.com/watch?v=M6H_AKkXhRM

La WonderDay publicul va avea ocazia să descopere tainele meşteşugurilor străvechi, dar şi frumuseţea copilăriei ascunse într-un sertar cu amintiri în cadrul numeroaselor activităţi, workshop-uri şi surprize pregătite de partenerii evenimentului.

Palatul Mogoşoaia va fi deschis între orele 16:00 – 18:00 şi va putea fi vizitat gratuit.

Picnicul pe domeniul Palatului Mogoşoaia va fi interzis pe întreaga durata a evenimentului, dar şi în perioada amenajării acestuia, în zilele premergătoare datei de 29 iunie.

Bilete WonderDay 2014

Biletele pentru WonderDay sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online pe www.myticket.ro la preţul de 149 de lei. În ziua evenimentului, biletele vor fi disponibile la preţul de 160 de lei. Copiii cu vârste sub 12 ani vor avea acces gratuit, numai acompaniaţi de cel puţin un adult.