Asaf Avidan, renumitul artist israelian, va concerta pentru prima dată în România, în cadrul WonderDay, un eveniment-concept organizat de Amphitrion, ce se va desfăşura pe 29 iunie 2014 pe domeniul Palatului Mogoşoia de lângă Bucureşti.

WonderDay va aduce în prim plan concerte live de excepţie ale unor artişti aflaţi pentru prima dată în România, dar şi producţii artistice originale, într-un spaţiu autentic de poveste presărat cu decoruri nemaiîntâlnite, instalaţii luminoase spectaculoase şi elemente fantastice ce vor prinde viaţă timp de o zi.

WonderDay debutează la Palatul Mogosoaia chiar în „Anul Brâncoveanu” ce marchează 300 de ani de la martiriul Brâncovenilor, aducând astfel un omagiu marelui domnitor şi om de cultură, Constantin Brancoveanu.

Asaf Avidan, unul dintre cei mai reprezentativi artişti ai noului val, considerat revelaţia şi „furtuna muzicală” a Europei, a generat o adevarată revoluţie artistică datorită stilului său unic completat de inflexiuni vocale uluitoare. De altfel vocea sa fermecătoare a atras nenumărate comparaţii cu artişti celebri precum Jeff Buckley sau Janis Joplin, criticii din întreaga lume numindu-l „un nou Mesia” (Rolling Stone Mexico), „un inger răguşit” sau „o forţă a naturii”.

Cunoscut pe întreg mapamondul pentru hitul sau „One Day” ce s-a clasat pe prima poziţie a topurilor muzicale, Asaf Avidan a cucerit inimile publicului de pretutindeni prin versurile sale sincere amestecate cu sunete de folk, blues şi rock. După aproape opt ani de activitate muzicală şi trei albume de studio înregistrate alături de trupa The Mojos, solistul a lansat un proiect solo acustic impresionant ce a ajuns rapid pe primele locuri ale topurilor de specialitate şi pe marile scene ale lumii.

Bilete WonderDay 2014

Biletele pentru WonderDay 2014 sunt disponibile în reţeaua MyTicket şi online pe www.myticket.ro, la preţuri ve variază în funcţie de perioada de achiziţionare:

Categori Preţ bilete
Early-Bird (5 martie – 5 aprilie 2014) 99 lei
Regular (6 aprilie – 6 mai 2014) 129 lei
Regular (7 mai – 7 iunie 2014) 139 lei
Regular (8 – 28 iunie 2014) 149 lei
On Show Day (29 iunie 2014) 160 lei

Organizat şi povestit de Amphitrion, WonderDay este o premieră pentru România, o poveste, o experienţă, un vis feeric transformat în realitatea unui eveniment construit pentru fiecare dintre noi. Mai multe confirmări şi noutati din cadrul programului evenimentului urmează a fi anunţate în perioada următoare.