Acest eveniment a avut loc in data de 19 Nov 2016.
Vezi alte evenimente cu , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 19 noiembrie 2016, de la ora 20:00, Grimus, Luna Amară, URMA, Aeon Blank şi Runna susţin un concert în cadrul celei de-a doua ediţii „We Are The Alternative”, la Arenele Romane din Bucureşti.

We Are The Alternative se întoarce cu ediţia a doua a evenimentului, dedicat muzicii alternative. Ediţia din 2014 a scos la lumină cei mai mai mulţi artişti tineri „alternativi” din România, printre care Changing Skins, Up To Eleven, Bodark şi White Ash.

Program We Are The Alternative
19:00 – acces
19:30 – Runna
20:10 – Aeon Blank
21:05 – Luna Amară
23:35 – URMA

Înfiinţată în anul 2005, Grimus este o formaţie de  rock alternativ, care a debutat cu un demo, format din trei piese şi, ulterior, a lansat primul album „Panikon”(2008). Până în prezent, formaţia are la activ trei albume si a participat la cele mai importante evenimente din România, dar şi la festivaluri din UK, Serbia, Ungaria, Polonia, Italia şi Austria.

Grimus a primit numeroase premii, printre care se remarcă cel obţinut în 2014, „Cel mai bun cântec indie alternative rock” pentru piesa „High”, în cadrul Independent Music Awards. În 2016, grupul a cântat în deschiderea concertului Queen + Adam Lambert de la Bucureşti. „Priveşte-mă”, „In Your Eyes” şi „Umbre” se numără printre cele mai cunoscute piese ale trupei.

Fondată la Cluj-Napoca în 1999, Luna Amară s-a impus pe piaţa muzicală locală prin versurile de protest şi grunge-ul dus la nivel de artă. Trupa are la activ patru albume şi un DVD. Piesele „Roşu Aprins”, „În tine tu” şi „Oameni Noi” se numără printre cele mai ascultate piese ale grupului.

Anul acesta au fost premiaţi la METALHEAD Awards pentru „Cel mai bun produs alternativ”, cu albumul „Live la Conti”. Luna Amară a reuşit să urce pe aceeaşi scenă cu trupe precum Deftones, HIM, Rammstein, Iggy Pop şi Amorphis. De asemenea, trupa a deschis concertul lui Ozzy Osbourne de la Bucureşti.

Proiectul muzical URMA a fost înfiinţat în 2003, iar în 2004 a apărut şi primul album, intitulat „Nomad Rhymes”. În prezent, grupul are patru albume, iar de-a lungul carierei au concertat în ţări precum Franţa, Germania, Ungaria, Elveţia şi UK. „Buy Me With A Coffee”, „Cine Iubeşte şi Lasă” şi  „Terminus” se numără printre cele mai cunoscute piese ale trupei.

https://www.youtube.com/watch?v=O9CHztx3zhI

Fondată în 2011, Aeon Blank este o trupă de rock alternativ care şi-a lansat albumul de debut în 2012. Ulterior, formaţia mai înregistrat un material, „Dark Waters” (2014). Artşti precum Marilyn Manson, Pink Floyd, HIM, Alice in Chains, Black Sabbath, Ozzy, In Flames, Sopor Aeternus reprezintă influenţele majore pentu Aeon Blank.

„Of Gravity And Passion”, „Auguries Of Innocence şi „Behind Closed Doors” se numără printre cele mai cunoscute piese ale grupului. De-a lungul carierei, membrii trupei au câştigat mai mult premii, printre care: „Cel mai bun debut alternativ” la Metalhead Awards 2013 şi locul 3 la Posada Rock Fest 2015.

Fondată anul acesta la București, RUNNA este o nouă trupă de rock alternativ care îşi va face debutul scenic în cadrul We Are The Alternative 2016. Formaţia şi-a lansat deja primul single, „How About You”, care va fi interpretat live pe scena de la Arenele Romane.

Bilete We Are The Alternative la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru We Are The Alternative – ediţia 2 de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 19 noiembrie 2016, pot fi achiziţionate din reteaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Preţ Normal Preţ pe 19 noiembrie
Acces general 49 lei 60 lei cumpără bilete

We Are The Alternative este un eveniment organizat de Maximum Rock şi Promusic Events.