Duminică, 21 mai 2017, de la ora 20:00, „Vivaldianno – City of Mirrors”, una dintre cele mai impresionante experienţe muzicale 3D, îşi continuă turneul mondial şi ajunge în premieră în România, la Sala Palatului din Bucureşti.

Spectacolul muzical 3D „Vivaldianno – City of Mirrors” este inspirat de viaţa şi opera geniului baroc Antonio Vivaldi. O poveste vizuală tridimensională, artişti de prestigiu de pe trei continente şi o coregrafie exceptională se împletesc cu cele mai noi tehnologii audio-video.

Vivaldianno – City of Mirrors este un spectacol fascinant, care a uimit deja zeci de mii de spectatori din toată lumea, esenţa show-ului stând tocmai în emoţia muzicii clasice potenţată de beat-urile contemporane şi de creativitatea noilor tehnologii. Interpretand operele clasice presărate cu instrumentatie art-rock, orchestra Vivaldianno este înconjurată pe scenă de proiecţii grandioase ce dezvăluie, pas cu pas, firul narativ al vieţii compozitorului italian.

Alături de jocurile complexe de lumini şi umbre, scena va oferi publicului o experienţa muzicală tridimensională. Michal Dvořák, unul dintre cei mai renumiţi compozitori cehi contemporani, este producătorul show-ului. Întregul concept vizual al producţiei este rezultatul imaginaţiei artistului japonez Kosuke Sugimoto. Libretul a fost scris de muzicianul, scenaristul şi dramaturgul ceh Tomáš Belko.

Bilete „Vivaldianno – City of Mirrors” la Sala Palatului din Bucureşti,

Biletele pentru spectacolul”Vivaldianno – City of Mirrors” de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 21 mai 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria I 280 lei bilete
Categoria II 250 lei  bilete
Categoria III 185 lei  bilete
Categoria IV 135 lei bilete
Categoria V 115 lei  bilete

Spectacolul „Vivaldianno – City of Mirrors” de la  Bucuresti este organizat de Amphitrion.