Maratonul aniversar de lansări şi confesiuni muzicale #Smiley10 continuă cu videoclipul pentru a doua piesă, „De unde vii la ora asta?” din seria de zece confesiuni muzicale, lansate pe data de 10 a fiecărei luni. Noul hit al lui Smiley a strâns deja aproape 2 milioane de vizualizari pe YouTube şi a ajuns pe locul 1 pe iTunes.

După piesa-manifest “Flori de plastic”, lansată pe 10 martie, cu primul videoclip din carieră sub forma unui scurtmetraj de animaţie, noua melodie reprezintă o fuga între realitate şi imaginaţie pentru regăsirea iubirii în relaţie. Cuprins de frământare şi suspiciune, într-o lume în care aşteaptă şi este aşteptat, personajul din videoclip ajunge să vadă şi să audă propriile temeri si reproşuri de la persoana iubită.

„«De unde vii la ora asta?» – refrenul acesta se aude pe diverse tonalităţi în multe case şi relaţii, iar fuga unuia după celălalt, deşi fizic ei se află unul lângă celalalt, este confuză şi dureroasă.”, spune Smiley despre piesa #2din10.

Videoclipul piesei este regizat de Iura Luncaşu şi s-a filmat într-o zi şi o noapte pe Domeniul Manasia, dar şi în Bucureşti, în Centrul Vechi şi pe acoperişul uneia dintre cele mai înalte clădiri din oraş.

„Este prima mea colaborare cu Smiley. Sunt încântat atunci când cunosc oameni care creează din pasiune. Am avut aceeaşi senzaţie şi la filmare, a fost o energie bună, extrem de productivă. Mi-am dorit să fac un clip cu o poveste aparte, un clip mai puţin descriptiv. Sunt adeptul poveştilor şi în videoclipuri, îmi place să creez situaţii neaşteptate şi să surprind publicul. Ca-n viaţă, aparenţele trebuie decodificate, aceasta este şi esenţa poveştii din videoclip. Aparent, el este cel care trăieşte o dramă, aşteptând-o pe ea până târziu în noapte. Am găsit însă, acest twist care este relevat la sfârşitul clipului, când realizezi că, de fapt, el, cel care agonizează, este aşteptat acasă de către iubită, iar totul s-a derulat în imaginaţia lui. De multe ori, când iubeşti şi din dorinţa de a conserva o relaţie, poţi avea o mie de trăiri sau de stări”, a explicat Iura Luncaşu.

Pe lângă numărul foarte mare de vizualizări de pe YouTube şi locul 1 pe Itunes, Smiley este prezent cu 3 piese în top 10 al difuzărilor pe radiouri şi se află pe locul 1 la recomandarile YouTube. De aceea artistul le-a trimis un mesaj tuturor fanilor pentru susţinerea lor.

„Mulţumesc! Este uluitoare performanţa pe care am înregistrat-o cu piesa asta şi simt să spun în primul rând că le sunt recunoscător celor care au ascultat-o şi au distribuit-o. Le mulţumesc mult. Nici nu bănuiesc ei cât de important este un share pentru un artist, câtă bucurie aduce, câtă satisfacţie, câtă împlinire. Aşa că, le mulţumesc celor care mă ascultă şi mă simt dator să le promit că voi încerca să fac din anul ăsta, 10, unul memorabil”, a declarat Smiley.

Pe lângă cele 10 piese pe care le va lansa pe parcursul acestui an, Smiley şi-a lansat şi propria colecţie de GIF-uri personalizate, intitulată #CumarziceSmiley. Inspirate din muzica și versurile lui Smiley, cu animație creată pe baza fizionomiei cântăreţului şi cu situaţii amuzante, tipice lui, aceste stickere sunt disponibile pe aplicația de mobil Stickchat.

„Domnişoară, domnişoară, ce program aveţi diseară?”, „Plec pe Marte”, „Am datorii la stat”, „Preocupat cu gura ta”, „Mulţi cred că sunt genial” şi „Îndrăgostit deşi n-am vrut” sunt doar câteva dintre mesajele animate şi haios desenate din colecţia limitată #CumarziceSmiley. Cei care vor folosi GIF-urile vor participa automat la un concurs care se desfăşoară de pe 11 aprilie până pe 9 mai, pentru a câştiga premiul cel mare, un bilet VIP cu acces în backstage la concertul de pe 1 iunie, de la Arenele Romane, prin care artistul sărbătoreşte un deceniu de cariera solo.

Bilete Smiley – 10 ani la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Smiley – 10 ani de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 1 iunie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro şi www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de perioada de achiziţionare şi poziţionarea locurilor.

Categorie Preţ Early Bird Preţ Presale Preţ la intrare
Categoria A  199 lei 219 lei 250 lei bilete
Categoria B 129 lei 139 lei 150 lei  bilete
Categoria C 69 lei 79 lei 100 lei  bilete

Concertul Smiley „10 ani” de la Arenele Romane este organizat de Bestmusic Live Concerts.