Joi, 1 iunie 2017, de la ora 20:00, Smiley sărbătoreşte 10 ani de carieră solo printr-un concert la Arenele Romane din Bucureşti.

260 de mp de ecrane de ultima generaţie, cea mai mare suprafaţă de LED montată la Arenele Romane, peste 2 ore şi jumatate de live, peste 100 de oameni care muncesc în echipa artistică şi de producţie a show-ului, cel mai bun mixer de sunet care a fost vreodată pe o scena din ţară a unui artist roman, elemente scenografice, muzicale şi regizorale concepute special, 3 backing-vocals, un cvartet, 5 instrumentişti în trupă, dansatori, invitaţi speciali şi un sărbatorit cu 10 ani de carieră solo – acestea sunt o parte din detaliile tehnice ale concertului.

Program concerte

18:30 – Acces Public
20:00 – Opening Act: Alex Muşat şi Sebastian Seredinschi
21:00 – Smiley

Pentru al treilea an consecutiv, Smiley concertează pe 1 iunie la Arenele Romane, pentru a oferi tuturor un cadou special de Ziua Copilului. Şi în acest an, cântăreţul promite un spectacol plin de energie şi voie bună, cu invitaţi speciali şi multe surprize, dedicate tuturor fanilor săi. Sărbătorind zece ani de activitate solo, artistul îşi va reaminti de cele mai importante perioade din cariera sa, pe care le va prezenta pe note muzicale.

„Nimic nu se compară cu felul în care mă simt în timpul concertului de 1 iunie. Şi acum dacă închid ochii, mă simt acolo, pe scena aia, fericit, după fiecare piesă cântată. Privesc spre public, îl aud, îl simt, îmi bate inima şi e totul ca un vis. Mulţumesc pentru 10 ani în care trăiesc în acest vis frumos alături de voi şi vă aştept să ne cântam sufletele pe 1 iunie, la Arene”, a declarat Smiley.

De asemenea, cu ocazia împlinirii unui deceniu de carieră solo, Smiley va lansa în următoarele 10 luni, câte o piesă pe data de 10 a fiecărei luni. Lansările fac parte dintr-un concept special aniversar, #Smiley10, o confesiune muzicală multimedia, plină de inovaţii şi surprize. Maratonul pieselor a început deja, iar prima lansată este „Flori de plastic, pentru care artistul a filmat şi un videoclip atipic, realizat prin îmbinarea tehnicilor de animaţie tradiţională cu tehnici digitale de animaţie 2D pentru efecte speciale.

Scurtmetrajul este constituit din 3300 de cadre desenate digital şi prezintă o lume dură, rigidă şi copleşitoare, în care artistul este afectat de trecerea timpului. „Ce mă îmbătrâneşte? Lipsa esenţei, aparenta perfecţiune, forma fără fond. „Flori de plastic” este o piesă în care îmbătrânesc de-a binelea şi în care şi povestesc de ce. Mi s-a părut că după ce am scris-o, am reuşit cumva să opresc timpul, îmbătrânirea şi efectele «florilor de plastic» din jurul meu.”, a mărturisit artistul.

Smiley este unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi din România, care şi-a început cariera solo odată cu albumul „În lipsa mea”. Au urmat încă două albume foarte apreciate de public: „Plec pe Marte” (2010) şi „Acasă” (2013). „Preocupat cu gura ta”, „Nemuritori”, „Acasă”, „Oarecare”, „Pierdut buletin” şi „Insomnii” se numără printre cele mai cunoscute piese ale artistului. De-a lungul carierei, Smiley a colaborat cu nume sonore din industria muzicală românească, printre care: Delia, Andra, Uzzi, Pacha Man, Alex Velea, Cheloo şi DOC.

Pe lângă activităţile din lumea muzicii, Smiley a cochetat cu televiziunea şi dansul. A participat la două dintre sezoanele show-ului „Dansez pentru tine”, concurs la care a ajuns de fiecare dată până în finală. În prezent, face parte din juriul show-ului de talente „Vocea României” şi este prezentator, alături de Pavel Bartoş, la show-ul „Românii au Talent”.

Bilete Smiley – 10 ani la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Smiley – 10 ani de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 1 iunie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro şi www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de perioada de achiziţionare şi poziţionarea locurilor.

Categorie Preţ Early Bird Preţ Presale Preţ la intrare
Categoria A  199 lei 219 lei 250 lei bilete
Categoria B 129 lei 139 lei 150 lei  bilete
Categoria C 69 lei 79 lei 100 lei  bilete

Reguli de acces

Organizatorii roagă publicul să nu vina la concert cu obiecte interzise: sticle, conserve, mâncare sau băuturi de orice fel, artificii, arme, obiecte periculoase, umbrele (în caz de ploaie se poate intre cu pelerine), aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale. Organizatorii nu vor stoca şi păzi obiectele interzise.

Accesul în spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului. Părăsirea perimetrului Arenelor Romane, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieşire brăţara le va fi ruptă şi dacă doresc să între din nou, vor trebui să-şi cumpere alt bilet.

Accesul în zonele A, B se face pe baza brăţării primită la intrare. Spectatorii cu acest tip de bilete au acces şi în Zona C a festivalului. Posesorii de bilete din Zona C nu vor primi brăţara. Zona C se află exact în spatele zonei B şi asigură acces şi pe scaunele din Arenele Romane, mai puţin sectoarele K şi E care sunt dedicate zonei A. Toate biletele din zona A sunt cu loc pe scaun dar spectatorii pot coborî în Arena în zona B sau C. Locurile pe scaune se ocupă în ordinea sosirii la locaţie, acestea neavând numere alocate. Concertul are loc în aer liber.

Accesul copiilor este permis doar pe bază de bilet şi doar dacă aceştia sunt însoţiţi de unul dintre părinţi, posesor al unui bilet valid. Copiii cu vârsta sub 2 ani au acces gratuit şi trebuie însoţiţi de un adult posesor de bilet valid.

Concertul Smiley „10 ani” de la Arenele Romane este organizat de Bestmusic Live Concerts.