Organizatorii concertul trupei Vaya Con Dios, programat iniţial pentru data de 11 noiembrie 2010 şi amânat din cauza stării de sănătate a solistei Dani Klein, au anunţat ca evenimentul a fost reprogramat pentru data de 23 decembrie 2010.

Printr-un comunicat de presă emis astăzi, Events anunţă că starea de sănătate a lui Dani s-a ameliorat. Deşi momentan se află în continuare sub stricta observaţie a medicilor din Bruxelles, solista trupei Vaya Con Dios este în plin proces de recuperare şi se simte mult mai bine. Artista a obţinut acordul medicilor de a urca pe scena de la Bucureşti pe data de 23 decembrie 2010 alături de colegii ei de trupă. Managementul trupei a ţinut să mulţumească fanilor din România pentru răbdarea de care au dat dovadă şi pentru faptul că i-au fost alături artistei.

Biletele achiziţionate pentru concertul de pe 11 noiembrie 2010 rămân valabile şi pentru noua dată. În cazul în care cei care şi-au cumpărat tichete nu pot sau nu îşi doresc să participe la eveniment la data reprogramată, îşi pot recupera contravaloarea biletului de la punctul de vânzare de la care s-a achiziţionat iniţial biletul. Returnarea contravalorii se va face începând de luni, 15 noiembrie 2010, într-un interval de 4 săptămâni. Contravaloarea biletelor achiziţionate online va fi returnată la cererea clienţilor către adresa contact [at] eventim.ro în contul din care s-a efectuat plata. Relaţii cu publicul la numărul de telefon 021 311 50 64, zilnic între orele 10.00 – 18.00.

Concertul Vaya Con Dios de la Bucureşti face parte din seria de evenimente „Pure Senses Pure Sound” prezentată de Finlandia şi organizată de Events. Următorul eveniment din această serie este concertul Melanie Fiona care va avea loc pe data de 2 decembrie 2010 în Fratelli Studios.