Au mai rămas mai puţin de 2 săptămâni până la concertul trupei VAMA de la Sala Polivalentă din Bucureşti, iar membrii trupei se pregătesc de un show exploziv, în care vor lansa cel de-al treilea album din carieră, „Better”. Concertul care va avea loc pe 12 octombrie 2017 promite o experienţă completă cu numeroase surprize, la standarde internaţionale.

Pentru a oferi cel mai complex spectacol din istoria sa, formaţia a colaborat cu o echipă de creaţie şi producţie internaţională. Conceptul scenografic al show-ului poartă semnătura Irinei Moscu, o renumită scenografă de teatru care colaborează constant cu regizori precum Radu Afrim, Radu Nica sau Bobi Pricop și care anul acesta a fost nominalizată la Premiile UNITER pentru cea mai bună scenografie. Conceptul său va fi completat de creaţiile vizuale ale unei echipe de VJs din Olanda.

„Am încercat să creăm un show predominant vizual, dar care să fie ceva atipic pentru piaţa muzicală din România. Documentația stage design-ului a pornit de la concertele internaţionale (Radiohead în scenografia lui Andi Watson; turneele lui Kanye West sau Beyonce în scenografia lui Es Devlin). Conceptul a fost construit în jurul a trei elemente vizuale puternice: o instalaţie de linii ecrane LED, un ecran de proiecţie ce va fi situat în spatele scenei şi care va completa imaginile oferite de instalație şi, nu în ultimul rând, o podea luminoasă pe care îşi vor desfăşura activitatea artiştii. Piesa de rezistenţă va fi cu siguranță instalaţia de ecrane LED care în timpul show-ului se vor afla în mişcare, transformând imaginile din 2D în 3D. Toate elementele vizuale vor rula gradual, pe măsură ce show-ul creşte în intensitate. Practic, întreg conceptul va prinde pe parcursul unor etape succesive în care imaginea estetică a scenei se va construi de la piesă la piesă, adăugând de fiecare dată câte un nou element-surpriză”, a declarat Irina Moscu.

De asemenea, trupa VAMA îşi invită fanii să voteze piesele pe care vor să le asculte  în cadrul concertului. Setlist-ul va fi compus atât din hiturile consacrate ale trupei, cât şi din demonstraţii live de pe cel mai recent album, „Better”, care este alcătuit din 12 piese. Publicul își poate vota melodia preferată aici.

„Vrem să spunem 12 poveşti prin sunet, imagine şi lumină şi să cântăm şi nişte hituri VAMA şi Vama Veche care să poată fi integrate (mai) uşor între cântecele noi. Pentru că diferenţa sonică şi de compoziţie între ce facem acum şi discurile trecute e destul de mare. E o etapă nouă cu muzică nouă, mai actuală”, a declarat Tudor Chirilă.

Bilete VAMA la Sala Polivalentă din Bucureşti

Biletele pentru concertul VAMA, de pe 12 octombrie 2017 de la Sala Polivalentă din Bucureşti, sunt disponibile în reţeaua IaBilet şi online pe www.iabilet.ro la următoarele categorii de preţ:

Categorie Preţ Presale Preţ*
Pe teren – Ultras 230 lei -  bilete
Fans 150 lei 170 lei  bilete
Acces General 85 lei 105 lei  bilete
În Tribune categ A 260 lei 280 lei  bilete
În Tribune categ B 195 lei 200 lei  bilete
În Tribune categ C 100 lei 115 lei  bilete

De asemenea, s-a pus în vânzare şi un supliment Meet & Greet, la preţul de 480 lei, valabil doar cu bilet cumpărat separat. Suplimentul include: întâlnire informală cu VAMA înaintea concertului, tricou VAMA, cană VAMA şi poster cu autografele membrilor trupei.

Concertul VAMA de la Sala Polivalentă din Bucureşti este organizat de Agenţia de Vise şi BestMusic Live Concerts.