Acest eveniment a avut loc in data de 12 Oct 2017.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 12 octombrie 2017, de la ora 20:00, formaţia VAMA lansează albumul „Better”, printr-un show memorabil la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Program concert VAMA – lansare de album „Better”

18:30 – acces
20:00 – concert VAMA
23:00 – autografe

LARISA, pe numele său întreg Larisa Mihăes, va fi singura artistă invitată de VAMA pe scena Sălii Polivalente în cadrul celui mai important moment din cariera formației de pană acum. LARISA este o artistă la debut care a adunat deja în propriul palmares o participare notabilă la Vocea României, un proiect muzical online (Backyard Sessions) și două piese în colaborare cu VAMA pe discul „Better” („Start a Fight” și „Cure K”).

Noul album este rezultatul colaborării cu producătorul muzical englez James Lewis. VAMA va susţine un mini turneu de promovare al albumului în Marea Britanie, în Londra, Manchester şi Glasgow.

„12 octombrie este pentru VAMA cea mai importantă dată din 2017. Revenim după ceva timp cu un show mare ca să prezentăm fanilor noștri cel mai complex şi surprinzător material VAMA de până acum. Este un disc la care muncim de mai bine de doi ani şi prima noastră colaborare cu un producător muzical (James Lewis, UK). La momentul actual suntem în faza de concept și brainstorming. Lucrăm la design-ul scenei, conceptul vizual, încercăm să anticipăm show-ul de lumini și multe altele. Practic, creăm pas cu pas întreaga echipă care va construi acest show. Ne propunem ca partea video să fie un personaj în sine mult mai direcționată către VJ-ing, un fel de călătorie subconștientă care se va derula simultan cu interpretarea live. Una peste alta, cred că mi-ar plăcea să mă aflu în public pe 12 octombrie. Și, dacă vă plac numerele, noul album VAMA se poate defini și așa: 12 cântece, 3.261 de cuvine, 84 de variante și peste 80 de ore de mixaj, plus ceva necuantificabil – sentimentul ăla extrem de important că înveți, ești la început și îți place al naibii de tare. Ne vedem în octombrie.”, a declarat solistul trupei, Tudor Chirilă.

VAMA a fost înfiinţată în 2006, din iniţiativa lui Tudor Chirilă şi Eugen Caminshi, foşti membri ai trupei Vama Veche. Cu single-uri ca „E plin de fete” şi „Bed For Love”, Tudor Chirilă şi colegii săi s-au instalat din nou în topurile muzicale, iar concertele lor au fost sold-out. De-a lungul timpului, formaţia s-a făcut cunoscută şi şi-a câştigat mulţi fani dedicaţi, dovada fiind concertele cu sălile pline în care trupa performează.

Cu două albume de studio la activ, „VAMA” (2008) şi „2012” (2012), VAMA a devenit una dintre cele mai iubite şi în vogă formaţii pop rock de la noi din ţară. De-a lungul carierei sale, formaţia a colaborat cu mai mulţi artişti de renume, precum: Guess Who, Tibi Albu şi Ligia Hojda.

Bilete VAMA la Sala Polivalentă din Bucureşti

Biletele pentru concertul VAMA, de pe 12 octombrie 2017 de la Sala Polivalentă din Bucureşti, sunt disponibile în reţeaua IaBilet şi online pe www.iabilet.ro la următoarele categorii de preţ:

Categorie Preţ Early Bird Preţ Presale Preţ*
Pe teren – Ultras 195 lei 230 lei -  bilete
Fans 120 lei 150 lei 170 lei  bilete
Acces General 65 lei 85 lei 105 lei  bilete
În Tribune categ A 235 lei 260 lei 280 lei  bilete
În Tribune categ B 165 lei 195 lei 200 lei  bilete
În Tribune categ C 75 lei 100 lei 115 lei  bilete

Preţ Early Bird – până la 15 septembrie
Preţ Presale – până la 1 octombrie
*Preţ după 1 octombrie şi la intrare

De asemenea, s-a pus în vânzare şi un supliment Meet & Greet, la preţul de 480 lei, valabil doar cu bilet cumpărat separat. Suplimentul include: întâlnire informală cu VAMA înaintea concertului, tricou VAMA , cană VAMA şi poster cu autografele membrilor trupei.

Reguli de acces

Accesul publicului este permis începând cu ora 18:30, pe bază de bilet valid. Dupa validarea acestuia spectatorii vor primi câte o brăţară care le va permite accesul în zona dedicată fiecăruia dintre ei. Deținătorii de bilete pot fi controlați la intrare şi sunt rugați să păstreze permanent biletele asupra lor.

Accesul copiilor cu vârste peste 2 ani este permis pe baza de bilet şi doar dacă aceştia sunt însoţiţi de unul dintre părinţi, posesor al unui bilet valid. Copiii sub 2 ani beneficiază de acces gratuit, dar trebuie să fie însoţiţi de cel puțin un părinte, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomandă, pentru a înlătura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al vârstei copilului (copie). Vă recomandăm să aduceți căști speciale pentru protecția auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici. De asemenea, vă rugăm ca pe toată durata spectacolului să îi țineți pe cei mici în brațe.

În cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi, vânzarea acestora făcându-se pe bază de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate. Contravaloarea jetoanelor rămase se returnează la finalul evenimentului doar pe baza bonului fiscal.

Este interzis accesul cu arme sau obiecte periculoase, alcool sau alte băuturi și alimente din exteriorul sălii, materiale inflamabile, canistre pe gaz sau mașini de gătit de orice fel, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, consumul de droguri sau de alte substanțe ilegale.

Concertul VAMA de la Sala Polivalentă din Bucureşti este organizat de Agenţia de Vise şi BestMusic Live Concerts.