Acest eveniment a avut loc in data de 24 Apr 2021.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri și sâmbătă, pe 23 și 24 aprilie 2021, trupa VAMA va susține două concerte pe plaja din Vama Veche, unul la apus, vineri de la ora 20:00, și unul la răsărit, sâmbătă de la 6 dimineața, a doua zi. Ambele concerte vor fi transmise live, online pe platforma streamerse.net.

După festivalul digital Vamafest, care a ajuns via social media la peste un milion de români și după recenta lansare a noului lor single, ”Fuli Bon Bon”, VAMA revine în forță cu acest concept inedit care își propune să capteze prin muzica formației cele mai importante două momente din viața unei zile în Vamă: apusul și răsăritul. Momentele se vor deosebi și prin faptul că la apus se va cânta electric, în timp ce la răsărit trupa se va juca cu un concert acustic.

”Ni s-a părut important să nu mai facem încă un concert din studio. Să le oferim fanilor noștri și o altă perspectivă în marea asta de transmisii online cu fundaluri artificiale pe spate. Așa că ne-a venit ideea să cântăm de pe plaja din Vama Veche înainte de deschiderea sezonului oficial, când Vama e mai aproape de cum am cunoscut-o noi și de poveștile care au făcut-o celebră. Ne-ar plăcea să putem transmite oamenilor care ne vor privi un pic din ce a simțit oricine a ajuns măcar o dată în Vamă și a prins un răsărit. Vom face un playlist generos, cu multe cântece despre mare din ambele perioade muzicale, VAMA și Vama Veche. Concertul ăsta dublu e un medicament, mai ales pentru noi: după tot anul ăsta nebun ce poate fi mai bine decât să ne trezim la răsărit după ce am cântat la apus, să avem marea în spate și să cântăm Undeva în Vamă acompaniați de liniștea mării. Sperăm doar să nu fie înnorat :) Și sperăm să fiți alături de noi, fie și doar virtual.” spune Tudor Chirilă.

Bilete VAMA deschide Vama

Biletele pentru concertele VAMA deschide Vama, ce vor fi transmise online de pe platforma streamerse.net, pot fi achiziționate la trei categorii de preț, în funcție de concertul ales, de pe site-ul platformei unde se face live streaming-ul.

Până pe 10 aprilie prețul biletelor beneficiază de un discount de 15%.

Concert la Răsărit – 20 lei
Concert la Apus – 39 lei
Concert Apus și la Răsărit – 49 lei

În prezent, situația epidemiologică și restricțiile aplicate evenimentelor în aer liber nu permit prezența fizică a publicului la concert. Eventualele schimbări vor fi anunțate ulterior.

Concertul VAMA deschide Vama este organizat de Agenția de Vise.