În perioada 27 octombrie – 20 noiembrie 2012, Ştefan Bănică Jr. va susţine un turneu naţional. Turneul va cuprinde 9 oraşe: Constanţa, Piatra Neamţ, Iaşi, Bacău, Craiova, Cluj-Napoca, Piteşti, Braşov şi Ploieşti şi promovează albumul „Altceva„, al paisprezecelea material discografic al artistului.

Află detalii despre concertele de Crăciun ale lui Ştefan Bănică!

Cel mai recent album al lui Ştefan Bănică, „Altceva”  este un material complex, cum chiar artistul îl defineşte. Acesta cuprinde colaborări cu muzicieni ca Marius Moga, Pacha Man, Flavius Teodosiu, Berti Barbera, Chupi (Mandinga) şi soprana Mediana Vlad, dar şi o mulţime de surprize pe plan muzical.

Pentru mine este important contactul direct cu publicul, iar noul album, care se numeşte, va fi promovat printr-un turneu naţional în lunile octombrie şi noiembrie. În aceste concerte vom cânta şi piesele de pe noul disc, dar şi cântecele consacrate, pe care publicul le aşteapta. De asemenea, o parte din albumul «Altceva» se va regăsi live pe scena Sălii Palatului în concertele de Crăciun de anul acesta. Albumul «Altceva» e un proiect mare şi complex şi puteţi afla mai multe amănunte în curând pe pagina mea de facebook, Stefan Banica Official şi pe site-ul meu www.stefanbanica.ro. Vă spun doar atât: o să fie un consum mare de energie, de-abia aştept să ne vedem!

Cu o carieră impresionantă de peste 25 de ani, Ştefan Bănică surprinde la fiecare apariţie, indiferent de postura în care se prezintă: solist, compozitor, actor, prezentator TV sau producător. Pe lângă concertele din cadrul turneului „Altceva„, Ştefan îşi va continua şi anul acesta seria concertelor de Crăciun. Astfel, pe 13 şi 14 decembrie 2012 el va concert din nou la Sala Palatului din Bucureşti, fanii putându-şi achiziţiona bilete pentru aceste evenimente de pe www.eventim.ro.

Program turneu Ştefan Bănică Jr. 2012

Data Oraş Locaţie Bilete
27 octombrie Constanţa  Casa de Cultură a Sindicatelor la locaţie
29 octombrie Piatra Neamţ Casa de Cultură a Sindicatelor la locaţie
30 octombrie Bacău Teatrul de Vara la locaţie
10 noiembrie Craiova Casa de Cultura a Studenţilor cumpără bilete
11 noiembrie Cluj-Napoca Casa de Cultura a Studenţilor la locaţie
12 noiembrie Piteşti Casa de Cultură a Sindicatelor cumpără bilete
17 noiembrie Ploieşti Casa de Cultură a Sindicatelor la locaţie
18 noiembrie Iaşi Casa de Cultură a Sindicatelor la locaţie
20 noiembrie Braşov Teatrul Dramatic „Sică Alexandrescu" cumpără bilete

Biletele pentru concertele din cadrul turneului sunt disponibile online pe www.eventim.ro şi www.vandbilete.ro şi în reţeaua Eventim la preţuri ce variază între 60 lei şi 150 lei.