Acest eveniment a avut loc in data de 16 Dec 2012.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

În perioada 13-16 decembrie 2012, începând cu ora 19:30, la Sala Palatului dinBucureşti puteţi petrece “O noapte de Crăciun cu Ştefan Bănică”, o seară care vă va încălzi sufletele la început de iarnă şi care vă va introduce în atmosfera magică a Crăciunului.

Află cum a fost la concertul lui Ştefan Bănică de anul trecut!

Concertele din preajma sărbătorilor de iarnă, devenite deja tradiţie, vor continua şi anul acesta în acelaşi spirit, cu două seri magice, pline de încărcătură emoţională şi bucuria venirii celei mai frumoase sărbători din an – Crăciunul.

Pentru al 11-lea an consecutiv, Ştefan Bănică Jr. îşi invită fanii să îşi încarce bateriile la una dintre cele mai complexe producţii de gen din România: “Vă  aştept, ca de obicei, să petrecem o seară de neuitat şi să ne încărcăm bateriile pentru incă un an de zile. Spectacolul se numeşte «O noapte de Crăciun cu Ştefan Banică», titlu inspirat de cel mai nou cântec al meu de Crăciun, «Noaptea de Crăciun», care va apărea ca bonus track pe albumul «Altceva», album ce va fi lansat pe piaţă în luna octombrie. În concertul de Crăciun vor fi momente inedite, mai ales datorită invitaţilor-surpriză ce vor fi pe scenă alături de mine. Vă aştept cu toată dragostea în decembrie la Sala Palatului!” – Ştefan Bănică.

Ştefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai respectaţi artişti români ai momentului. Cu o carieră impresionantă ce se întinde pe 25 de ani, Ştefan Bănică Jr. este un artist polivalent. Muzician, actor, prezentator TV şi radio, regizor, bucureşteanul se poate mândri cu un CV plin de realizări profesionale.

Bilete Ştefan Bănică – concerte Crăciun 2012

Biletele pentru concertele de Crăciun de la Sala Palatului ale lui Ştefan Bănică sunt disponibile la următoarele categorii de preţuri:

VIP: 200 lei
Categoria I: 150 lei
Categoria II: 100 lei
Categoria III: 60 lei

Cumpara bilet

Biletele pentru aceste evenimente sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

În acest an, accesul în sala de concerta va fi cu mult uşurat, deoarece afişul concertului de Crăciun aduce o noutate, astfel că, în partea stângă a acestuia veţi putea scana, cu un smartphone, un QR Code care vă va oferi posibilitatea să alegeţi una dintre cele două opţiuni: comandă bilet de Crăciun 2012 şi precomandă noul album Ştefan Bănică- “Altceva”. Precomandând acest album, fanii vor primi materialul discografic imediat după lansare.