În perioada 1-14 martie 2023, Irina Rimes susține turneul național „ACASĂ”, în mai multe orașe din țară, în București, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Bacău, Iași, Focșani, Galați și Chișinău.

Turneul „ACASĂ” încununează succesul ultimului album lansat de Irina Rimes în vara anului trecut. Albumul conține 16 piese prin care artista încearcă să definească noțiunea de „acasă”, cum aceasta poate avea explicații diferite pentru fiecare dintre noi și pentru fiecare nouă etapă a vieții.

„Albumul ăsta nu e doar o succesiune de piese. E un capitol din viața mea pe care l-am închis. Unde te întorci când ești supărat? Te întorci acasă. Și acasă poate fi în brațele mamei, la tine acasă unde ai crescut, poate fi pe scenă, sau poate fi pe drumuri. Sau poate fi la mare, unde te regăsești, în natură, în pădure. Sau poate fi in liniștea aia sufletească, când tu ești OK tu cu tine că ai făcut un lucru, și l-ai făcut bine, și ai terminat, și acum poți să respiri ușurat și să mergi mai departe. S-a încheiat un capitol, un capitol profesional și un capitol personal. Am încheiat o relație. Closure.” declară Irina Rimes.

Program turneu Irina Rimes – ACASĂ

  • București, 1 martie / 19:00, Sala Palatului
  • Timișoara, 5 martie / 20:00, Sala Sporturilor „Constantin Jude”
  • Cluj-Napoca, 6 martie / 20:00, Casa de Cultură a Studenților
  • Cluj-Napoca, 7 martie / 20:00, Casa de Cultură a Studenților
  • Brașov, 8 martie / 20:00, Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibași
  • Bacău, 10 martie / 20:00, Teatrul de Vară Radu Beligan
  • Iași, 11 martie / 20:00, Sala Polivalentă
  • Chișinău, 12 martie / 20:00, Palatul Național „Nicolae Sulac”
  • Focșani, 13 martie / 20:00, Ateneul Popular Focșani
  • Galați, 14 martie / 20:00, Sala Sporturilor

Albumul poate fi achiziționat atât sub formă de CD, cât și sub formă de vinyl. Acesta din urmă a fost lansat într-un eveniment special ce a avut loc la Cărturești Carusel din București în noiembrie 2022.

Irina Rimes s-a lansat în România cu single-ul „Visele” ce a ajuns rapid în topul celor mai difuzate piese de pe posturile locale de radio. Irina a cucerit publicul român și nu numai, cu piese precum „N-avem timp”, „Nu știi tu să fii bărbat”, „Bolnavi amândoi”, „Ce s-a întâmplat cu noi” și „Cosmos”. De asemenea, printre artiștii cu care a colaborat în ultimii ani se numără The Motans, INNA, Carla’s Dreams, NANE, Killa Fonic.

Bilete turneu Irina Rimes – ACASĂ

Biletele pentru concertele din cadrul turneului Irinei Rimes – ACASĂ, ce au loc în perioada 1-14 martie 2023 pot fi achiziționate în rețeaua iaBilet și online pe iaBilet.ro și au prețuri ce pornesc de la 70 lei.

Fanii își pot achiziționa și bilete speciale „Meet and Greet” ce includ: întâlnire cu artista, poză, autograf și poster cu autograf.

Concertele din turneul Irina Rimes – ACASĂ sunt organizate de Sublime România. Concertul din București este organizat de BestMusic Live Concerts.