În perioada 24 februarie – 29 martie 2019, Delia susţine turneul naţional „ACADELIA”, în mai multe oraşe din ţară, printre care: Timișoara, Craiova, Târgu Jiu, Galați,  Buzău, Bacău, Piatra Neamț şi Iaşi.

„ACADELIA” este cel mai recent show al Deliei, iar fanii din întreaga țară se vor bucura de acesta, în cadrul primului turneu național din cariera artistei. După succesul avut la București (cele trei zile ale show-ului „ACADELIA” de la Sala Palatului au fost sold out) și Londra, Delia se pregătește să îndulcească toţi fanii din România.

Toate momentele importante de la Sala Palatului se regăsesc și în programul turneului național. Dansatorii, costumele, machiajele spectaculoase, proiecțiile video, aparatele laser, show-ul de lumini, efectele speciale de scenă și momentele de iluzionism sunt detaliile-cheie pe care mizează Delia, pentru a le arăta fanilor că și în România pot fi organizate spectacole la un nivel înalt.

Program turneu Delia – „ACADELIA”

Oraş Dată Locaţie
Timișoara 24 februarie / 20:00 Sala Constantin Jude bilete
Craiova 1 martie / 19:00 Sala Polivalentă bilete
Târgu Jiu 2 martie/ 19:00 Sala Sporturilor bilete
Galați 8 martie / 21:00 Sala Sporturilor bilete
Buzău 9 martie / 20:00 Sala Sporturilor bilete
Bacău 15 martie / 20:00 Teatrul de Vară Radu Beligan bilete
Piatra Neamț 16 martie / 20:00 Sala Polivalentă bilete
Brașov 23 martie / 20:00  Sala Sporturilor D. P. Colibași bilete
Iaşi 29 martie/ 19:00 Sala Polivalentă bilete

Bilete turneu Delia – „ACADELIA”

Biletele pentru concertele din cadrul turneului Delia – „ACADELIA”, care au loc în perioada 24 februarie – 29 martie 2019 în mai multe oraşe din ţară, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet.

https://www.youtube.com/watch?v=q9RerRj-PtA

În 2003, Delia a decis să urmeze cariera solo, iar până în prezent a lansat 4 albume: „Parfum de fericire” (2003), „Listen-Up” (2007), „Pe aripi de vânt” (2015) şi „Deliria” (2016). Pe cel mai recent material discografic se regăsesc piese precum „Pe aripi de vânt”, „Cum ne noi”, „Gura ta”, „Ce are ea”, „Cine m-a făcut om mare”, „1234 Unde dragoste nu e”.

De-a lungul timpului, artista a strâns numeroase nominalizări şi premii la ceremonii importante din industrie, precum: MTV Music Awards şi Romanian Music Awards. De asemenea, a colaborat cu artişti celebri, precum Carla’s Dreams, The Motans, Smiley, Connect-R, Horia Brenciu, DeepCentral şi Uddi.