Trupa VUNK celebrează 25 de ani prin concertul „Déjà-vu” de la Sala Polivalentă din Bucureşti, pe 16 octombrie 2019. De asemenea, cu această ocazie, trupa lansează şi albumul „Domnul portocaliu şi Maşina Timpului”, dar și cartea despre istoria trupei, scrisă de Cornel Ilie. Ultimele bilete pot fi achiziţionate din rețeaua iaBilet, dar și online de pe www.iabilet.ro

Program concert VUNK – „Déjà-vu”

18:00 – acces
19:15 – opening act susţinut de trupa VUNK
20:00 – concert VUNK
22:30 – sesiune meet and greet și autografe

„Insistăm să începem la oră fixă, fără nicio întârziere. Invitatul nostru de onoare din acest concert este Marius Mihalache, cel mai cunoscut intrumentist de țambal din lume, care a venit de la New York special pentru concertul nostru.”, a spus Cornel Ilie.

Timp de două ore şi jumătare, VUNK va cânta unele dintre cele mai iubite piese din cei 25 de ani, piese de pe noul album şi va avea trei invitaţi speciali.

Alături de ei pe scenă vor urca Marius Mihalache, cel mai cunoscut instrumentist de țambal, care fascinează o lume întreagă prin virtuozitatea sa, Zoe Flavia, concurenta de la Vocea României alături de care vor cânta o baladă de pe noul album, și Anastasia Sandu, artista care este featuring pe melodia „Mi-e dor de tine”.

„De 25 de ani aștept concertul ăsta. Este momentul cel mai intens din istoria noastră și încercăm să îl trăim la adevărata lui valoare și emoție, să nu uităm nimic din ce simțim acum. Seara de miercuri este cu atât mai specială cu cât, în afara concertului propriu zis, am pregătit și un moment foarte important pentru noi, pentru că este creat ca cei din sală să ne cunoască mult mai bine, cu toate bunele și relele noastre, este un moment unic cred că și pentru un spectacol românesc.”, a spus Cornel Ilie.

Ultimele bilete pentru concertul aniversar VUNK – „Déjà-vu” pot fi achiziţionate din rețeaua iaBilet, dar și online de pe www.iabilet.ro, la preţuri cuprinse între 59 şi 199 lei.