După turneul „Voodoo” de anul trecut, Trooper va porni din martie 2012 într-un nou turneu naţional, „Rock Jukebox„. Membrii Trooper vor ca şi de această dată să-şi surprindă fanii într-un mod plăcut, printr-un concept nou, interactiv.

Până la începerea turneului, Trooper pregăteşte un eveniment important pentru cariera formaţiei. Membrii Trooper vor înregistra în ianuarie 2012, o piesă nouă, alături de Blaze Bayley, fostul solist Iron Maiden. Astfel, Trooper va fi singura formaţie din România care va avea o colaborare cu un muzician care a trecut prin legendara trupă, Iron Maiden. De asemenea, Blaze Bayley va concerta pe 23 martie 2012, la Bucureşti, în clubul The Silver Church.

Află mai multe detalii despre concertul Blaze Bayley de la Bucureşti!

Turneul „Rock Jukebox” pe care Trooper îl va începe în luna martie a acestui an, va fi unul special. Pe lângă cele mai cunoscute piese din discografia Trooper, concertele lor vor cuprinde o parte dedicată cover-urilor rock internaţionale. Pentru această parte, fanii Trooper vor avea un cuvânt decisiv. Înainte de concerte, cei din sală vor primi o listă cu piese internaţionale, din care vor putea alege cântecele preferate, pe care Trooper le va interpreta mai apoi. Această votare se va putea face şi pe pagina de Facebook a formaţiei, unde membrii ei vor posta o listă cu piese, înaintea fiecărui concert pe care urmează să-l susţină.

Pentru turneul „Rock Jukebox„, pe care Trooper îl va începe în martie, există deja câteva date confirmate:

2 martie – Buzău, Cafeneaua Artiştilor
3 martie – Bucureşti, Hard Rock Cafe
24 martie – Târgovişte, Pub Fiord
30 martie – Braşov, Rockstadt
20 aprilie – Galaţi, Zodiar
27 aprilie – Festival Rocker’s, Gârnic – Caraş Severin
12 mai – Iaşi, TBA

Foto: www.trooper.ro