- Concerte - iConcert.ro

Home » Blaze Bayley

Blaze Bayley

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Blaze Bayley

Concert Trooper şi Blaze Bayley în Colectiv din Bucureşti

Sâmbătă, 13 decembrie 2014, de la ora 20:00, Trooper şi Blaze Bayley, fosta voce Iron Maiden din perioada 1995 – 1999, vor susţine un show în Colectiv din Bucureşti, sub conceptul An Iron Tribute 2. În deschidere va concerta Reborn.  
13 Dec 2014     ,

Concertele lunii decembrie 2014 în România


Decembrie, luna în care verbul „a dărui” este cel mai important, vine cu multe cadouri muzicale. Dacă vrei să-i surprinzi pe cei dragi în prag de Crăciun, câte un bilet la concertele lui Ştefan Bănică sau Ştefan Hruşcă se vor potrivi ca o mănuşă atmosferei de sărbătoare.... 

Retrospectiva concertelor rock ale anului 2012 în România

Anul 2012 nu a fost mai prejos decât 2011 în ceea ce priveşte concertele de care s-au bucurat rockerii din România. Astfel că, anul trecut, s-a continuat această „cursă” prin care organizatorii de evenimente au adus o serie de formaţii şi artişti celebri ai muzicii rock în România,... 

RECENZIE: Seară heavy metal cu Blaze Bayley în The Silver Church Bucureşti (VIDEO)

Sute de fani au venit vineri, 23 martie 2012, în clubul The Silver Church din Bucureşti pentru a-l vedea şi asculta pe Blaze Bayley, fostul solist al formaţiei Iron Maiden. Blaze Bayley a concertat în Capitală cu trupa sa, în cadrul turneului „The King Of Metal Tour 2012”.  

VIDEO: Filmări Blaze Bayley în The Silver Church

Pentru fanii heavy metaluluidin Bucureşti seara de 23 martie 2012 a fost ocazia perfectă de-a se reîntâlni cu una dintre legendele genului, Blaze Bayley. Fostul solist al trupei Iron Maiden şi-a încântat fanii din The Silver Church cu piese proprii, dar şi cu piese ale formaţiei ce l-a consacrat.  

POZE: Blaze Bayley în The Silver Church

Blaze Bayley, fostul solist al trupei Iron Maiden a concertat vineri, 23 martie 2012, în The Silver Church din Bucureşti. Deschis de Incipient, show-ul de la Bucureşti a făcut parte din turneul “The King Of Metal Tour 2012″ şi a fost unul ce cu greu va fi uitat de sutele... 

INTERVIU: Blaze Bayley, fosta voce Iron Maiden (VIDEO)

Blaze Bayley, cunoscut ca fosta voce Iron Maiden ne-a acordat un interviu în care ne-a împărtăşit nerăbdarea de a concerta în România cu trupa sa şi de a-şi întâlni fanii de aici.  

Formaţia Incipient va deschide concertul Blaze Bayley de la Bucureşti

Formaţia de rock alternativ, Incipient va concerta în deschiderea show-ului susţinut de Blaze Bayley, vineri, 23 martie 2012, în clubul The Silver Church din Bucureşti, de la ora 19:00.  

CONCURS: Câştigă invitaţii la concertul lui Blaze Bayley de la Bucureşti

Blaze Bayley, fostul solist al trupei Iron Maiden va susţine în faţa fanilor bucureşteni primul său concert ca şi artist solo. Evenimentul va avea loc pe 23 martie 2012 în The Silver Church din Bucureşti şi face parte din turneul “The King of Metal World Tour“.  

Bilete cu preţ redus pentru concertele Blaze Bayley şi T-REX

Cei care vor să ofere un cadou deosebit în această perioadă, pot achiziţiona bilete pentru concertele susţinute de Blaze Bayley şi T-REX, la un preţ cu 30 de procente mai mic. Blaze Bayley, fosta voce Iron Maiden va concerta pe 23 martie 2012 în clubul The Silver Church, iar legendarii de la...