Formaţia Trooper susţine un concert în deschiderea legendarilor Deep Purple, pe 13 mai 2017, în parcarea A a Complexului Romexpo din Bucureşti. Vor fi urmaţi de canadienii de la Monster Truck. Concertul Deep Purple face parte din turneul „The Long Goodbye”, în cadrul căruia britanicii îşi promovează cel mai recent album, „Infinite”, lansat pe 7 aprilie 2017.

Trooper este una dintre cele mai iubite şi prezente trupe de heavy metal de la noi din ţară. În cei peste 20 de ani de activitate muzicală, trupa a lansat 8 albume de studio, un boxset, o carte şi un DVD, a avut peste 700 de concerte, a colaborat cu Blaze Bayley şi a susţinut concerte în deschiderea unor artişti de prim rang de pe scena rock internaţională: Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, W.A.S.P. sau Prodigy.

Referitor la concertul pe care Trooper îl susţine în deschiderea Deep Purple, Alin Dincă, solistul formaţiei declară: „Pot să spun fără nicio exagerare că Deep Purple a reprezentat pentru noi o adevărată școală de muzică. Am învățat de la cei buni… iar acum se împlinește și visul de a urca împreună pe scena de la Romexpo. Îmi este imposibil să explic ce înseamnă asta pentru noi și ce simțim de când am aflat vestea. Prieteni, eu atât am de spus – 13 mai, Romexpo, București. Zeii se întorc pentru ultima oară în Romania!”

Deep Purple vor da startul turneului „The Long Goodbye” pe 13 mai 2017 la Bucureşti, în parcarea A a Complexului Romexpo. Pe 12 august 2017, trupa i se va alătura lui Alice Cooper în turneul din Statele Unite, care va pornit în Las Vegas şi se va încheia peste o lună în Cincinnati.

Bilete Deep Purple la Romexpo din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care trupa Deep Purple îl va susţine la Romexpo din Bucureşti, pe 13 mai 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor.

Categorie Preţ
Tribună 350 lei cumpără bilete
Golden Ring 270 lei cumpără bilete
Gazon A 190 lei cumpără bilete
Gazon B 130 lei cumpără bilete

Concertul Deep Purple la Bucureşti este un eveniment organizat de Events.