Canadienii de la Monster Truck deschid concertul pe care trupa Deep Purple îl susţine pe 13 mai 2017, în parcarea A de la Romexpo din Bucureşti, în cadrul turneului „The Long Goodbye”, anunţă Events.

Amestecând hard-rock-ul cu influenţe ale anilor ’70 şi un strop de grunge, Monster Truck a luat naştere în Hamilton, Ontario, în 2009, din componenţii a două dintre cele mai populare trupe locale. Chitaristul Jeremy Widerman şi bateristul Steve Kiely cântau în trupa Reason, în timp ce Brandon Bliss (clape) colabora cu Saint Alvia.

Dornici să cânte hard-rockul curat cu care crescuseră, Widerman, Bliss şi Kiely au făcut echipă cu solistul şi basistul Jon Harvey, iar în 2010 Monster Truck au lansat un EP cu patru piese, vândut iniţial la standurile de merchandising la show-urile lor.

Contractul cu casa de discuri indie Dine Alone Records le distribuie cel de-al doilea EP, „Brown EP” (2011). Două piese de pe material, „Righteous Smoke” şi „Seven Seas Blues” sunt arhidifuzate de radiourile canadiene, iar în 2012 urmează LP-ul „The Don’t Fuck with the Truck Collection”, precum şi un turneu sold-out în întreaga ţară alături de The Sheepdogs.

Widerman, Bliss şi Kiely renunţă la celelalte trupe cu care colaborau şi se dedică full-time brandului Monster Truck, în timp ce Dine Alone ajunge la un acord de distribuţie cu Universal.

În 2013, trupa scoate primul său album complet, „Furiosity”, numărul 13 în topurile canadiene. Câştigă un premiu Juno pentru Breakthrough Group of 2013. După mai multe turnee în Canada, Statele Unite ale Americii şi Europa, Monster Truck intră în studio în 2015 pentru a începe să lucreze la al doilea album, „Sittin ‘Heavy” (2016).

Bilete Deep Purple la Romexpo din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care trupa Deep Purple îl va susţine la Romexpo din Bucureşti, pe 13 mai 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor.

Categorie Preţ
Tribună 350 lei cumpără bilete
Golden Ring 270 lei cumpără bilete
Gazon A 190 lei cumpără bilete
Gazon B 130 lei cumpără bilete