Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 12 octombrie 2013, începând cu ora 22:00, la Fusion Arena din Bucureşti va avea loc TrancENDancE 6 Years Anniversary alături de invitaţii speciali ai serii Max Graham şi Dennis Sheperd. Line up-ul va fi completat de Snatt & Vix

DJ-ul şi producătorul canadian, Max Graham, este foarte cunoscut mai ales datorită pieselor „Sun in the Winter” şi „Nothing Else Matters”, dar şi a compilaţiei „Cycles CD Series” sau datorită radioshow-ului său, cu acelaşi nume, Cycles.

De-a lungul timpului Max a semnat piese la unele dintre cele mai prestigioase label-uri, toate piesele fiind de un real succes, ajungând în playlist-urile celor mai cunoscuţi DJ din lume: Armin van Buuren, Markus Schulz, Deep Dish, Pete Tong, Tiesto şi mulţi alţii.

Dennis Sheperd se prezintă ca fiind un artist talentat şi excepţional, care umple inimile fanilor cu bucurie şi care primeşte suportul celor mai mari DJ din lume, cât şi al canalelor media, cu fiecare release al său. Succesul său din punct de vedere muzical, a fost întotdeauna privit de toată lumea drept o ascensiune normală, el primind titlul de The Best New Artist 2010, în oraşul său natal, Essen (Germania).

Snatt & Vix, cei doi DJ care au introdus pe piaţa românească într-un mod foarte susţinut acest gen muzical care stârneşte gânduri şi deschide apetitul pentru o călătorie în lumea acordurilor euforice, vor deschide seara şi promit că vor trece de la beat-uri cutremurătoare până la momente pline de sentiment pe piese cu vocal.

Bilete TrancENDancE 6 Years Anniversary la Bucureşti

Biletele se pot achiziţiona online pe www.myticket.ro la preţul de 25 lei  în avans, iar în seara evenimentului, acestea vor avea preţul de 35 lei înainte de ora 00:00 şi 45 lei după această oră. Doritorii mai pot găsi bilete şi în magazinele Diverta, dar şi la Kultshop (zona Unirii, strada Halelor, nr. 17) şi la Fusion Arena.