Caravana Ursus Evolution ajunge în ultimul weekend din iulie la Braşov. Aşadar, şi prin urmare, pe 28 şi 29 iulie 2012 sunteţi aşteptaţi să trăiţi evoluţia muzicii româneşti alături de trupele ce vor zgudui cu ale lor ritmuri Piaţa Sfatului. De la Paraziţii la Iris, de la C.T.C. la Viţa de Vie şi de la Şuie Paparude la Vama sau Guess Who muzica va avea ultimul cuvânt în faţa a zeci de mii de oameni aşteptaţi la Ursus Evolution.

Nebunia va începe sâmbătă când rapperii şi rockerii români vor crea amintiri de neuitat alături de fanii prezenţi la Braşov. Pe scenă vor urca raku, C.T.C., Steelborn, Viţa de Vie, Guess Who şi Vama, artişti care promit să dea startului petrecerii aşa cum se cuvine.

Cu siguranţă lucrurile vor sta la fel şi duminică când vor concerta Paraziţii, Şuie Paparude, The Mono Jacks şi Toulouse Lautrec. Show-ul se va încheia cu un recital special al legendarilor IRIS, care de curând şi-au sărbătorit cei 35 de ani de carieră extraordinară.

Pe lângă numele mari ale muzicii româneşti pe scenă vor urca şi trupe aflate la început de drum şi cărora Ursus le oferă şansa să îşi facă muzica cunoscută în faţa a mii de oameni. La fel ca pentru evenimentele de la Bucureşti şi Cluj-Napoca, trupele tinere au posibiltate să se înscrie într-o competiţie ce îi poate duce direct pe scena Ursus Evolution. Competiţia se defăşoară în perioada 2-15 iulie 2012 pe pagina oficială de Facebook a Ursus România şi la finalul său vor fi alese trupele ce vor urca pe scenele de la Braşov şi Mamaia alături de veteranii muzicii româneşti.

Bucureştenii şi clujenii s-au bucurat deja de experienţa unică a show-urilor Ursus Evolution 2012, iar la sfârşitul lunii iulie vine rândul braşovenilor să „trăiască live evoluţia muzicii româneşti„. Cu mic cu mare ei sunt aşteptaţi în Piaţa Sfatului pentru două zile de petrecere şi surprize.

Sunet, checked! Lumini, checked! Trupe noi, checked! Începe Ursus Evolution 2012 la Braşov!