Binecunoscutul artist italian Toto Cutugno revine la Bucureşti pe 29 februarie 2012 pentru a susţine un nou concert. De data aceasta artistul italian va concerta la Sala Palatului în cadrul unui eveniment organizat de Music Event.

Află mai multe detalii depre concertul lui Toto Cutugno!

Toto Cutugno şi-a început cariera muzicală ca şi toboşar, însă după o vreme a hotărât să îşi formeze propria trupă. A început astfel să interpreteze compoziţiile proprii, în acelaşi timp compunând şi pentru alţi artişti. De-a lungul timpului Cutugno a compus peste 400 de piese ce au fost interpretate de peste 50 de interpreţi cunoscuţi: Adriano Celentano, Luis Miguel, Fausto Leali şi Ricchi e Poveri fiind doar câţiva dintre aceştia.

Participările la competiţii ca Sanremo Music Festival, unde a câştigat două trofee şi a obţinut şase clasări pe poziţia a doua, şi Eurovision, competiţie pe care a câştigat-o în 1990, l-au menţinut în atenţia publicului şi l-au transformat într-unul dintre simbolurile muzicii italiene.

L’Italiano„, „Serenata„, „Insieme: 1992” şi „Figli” sunt doar câteva dintre piesele pe care fanii români ai artistului le vor putea fi asculte în ultima zi a lunii februarie la Sala Palatului din Capitală. Artistul va sosi la Bucureşti însoţit de band-ul său şi va concerta în jur de 2 ore.

Bilete Toto Cutugno

Preţurile biletelor pentru concertul Toto Cutugno de la Bucureşti sunt următoarele:

Platinum Circle: 550 lei
Golden Vip: 400 lei
Categoria 1: 300 lei
Categoria 2: 200 lei
Categoria 3: 100 lei
bilet Concert Toto Cutugno la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

Foto: www.libertatea.ro