Acest eveniment a avut loc in data de 6 Apr 2012.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 6 aprilie 2012, trupa Todes Ballet va susţine un spectacol la Sala Palatului din Bucureşti. Spectacolul face parte din turneul de primăvară 2012 şi ajunge în România în premieră.

Trupa de dans modern Todes Ballet, a cărei coregrafă este celebra Alla Duhova, este renumită la nivel internaţional pentru colaborările cu artişti ca Michael Jackson, Ricky Martin, Boyz II Men sau Mariay Carey. În cei 25 de ani de carieră, trupa Todes Ballet a susţinut spectacole cu casa închisă pe cele mai importante scene din întreaga lume, în ţări precum Rusia, America, Israel sau Coreea de Sud.

Bilete Todes Ballet

Preţurile biletelor pentru evenimentul Todes Ballet de la Sala Palatului din Bucureşti variază în funcţie de distanţa faţă de scenă:

Categoria 1 – 300 lei
Categoria 2 – 250 lei
Categoria 3 – 200 lei
Categoria 4 – 150 lei
Categoria 5 – 100 lei
Categoria 6 – 50 lei

Tichetele se pot achiziţiona de la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, Magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor, Staţia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online, o pot face de pe www.biletoo.rowww.bilet.rowww.blt.rowww.myticket.ro.

Evenimentul este organizat în cadrul unui parteneriat intercultural de către organizaţia non – profit „Alianţa pentru promovarea României – România, Te Iubesc!” sub licenţa promoterului bulgar Degris Ltd.