Acest eveniment a avut loc in data de 13 Apr 2013.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 13 aprilie 2013, începând cu ora 23:00, Timo Maas va mixa la Cluj Arena din Cluj-Napoca. Line up-ul este completat de Horace Dan D şi Just D’Light.Visuals: VJ Nyx.

RECENZIE: Tinie Tempah, Timo Maas şi Viţa de Vie în doua zi la Peninsula 2012 (POZE)!

Începând cu anul 1992, germanul Timo Maas, a reuşit să se facă auzit şi cunoscut pe scena electronic underground din Germania şi nu numai. Prima întregistrare a lui Maas, „The Final XS”, a fost lansată în anul 1995.

Datorită remixului, „Doom’ Night” pentru Azzido Da Bass, Timo Maas a devenit popular în muzica dance din mainstream. Artistul se poate lăuda cu remixurile sale pentru Fatboy Slim, Kelis sau Madonna. Muzica lui a fost încadrată în genul progressive trance, dar mai degrabă se potriveşte genului progressive house.

În mai puţin de o lună Timo Maas va lansa în mod oficial noul său album „Lifer”. Albumul conţine colaborări cu nume importante ale muzicii precum Mikill Pane, Brian Molko de la Placebo, U.N.K.L.E’s James Lavelle, Katie Cruel şi mulţi alţii.

 Bilete Timo Maas la Cluj Arena

Biletele pentru concertul Timo Maas de la Cluj Arena vor costa 30 lei şi se găsesc online pe www.eventim.ro şi în reţeaua Eventim. În ziua concertului preţul biletelor o să fie de 40 lei.

Cumpara bilet