UPDATE 06.01.2015: Din cauza unor probleme contractuale, organizatorii au fost nevoiţi să anuleze concertul Thomas Anders, reprogramat pentru 24 ianuarie 2015. 

Persoanele care deja au achiziţionat bilete au la dispoziţie două variante: prima variantă ar fi să primească înapoi banii pe bilete, iar cea de-a doua, să le schimbe cu bilete la alte concerte aflate la vânzare pe www.biletoo.ro.

Cei ce aleg să primească banii înapoi trebuie să se adreseze site-ului sau să meargă la punctul de vânzare de la care acesta a fost achiziţionat. Va fi rambursată doar suma reprezentând preţul biletului (fără alte comisioane sau servicii) pe care cumparatorul îl poate prezenta ca fiind intact şi valid. Perioada în care îşi pot recupera banii este 5 ianuarie – 5 martie 2015

Cei ce au achiziţionat bilete de pe www.biletoo.ro şi aleg sa schimbe biletul cu un alt bilet, trebuie să meargă la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s) şi să prezinte biletul intact şi valid. Vor primi în schimb un bilet la evenimentul ales, la o categorie de bilete similară. Mai multe detalii privind returnarea banilor/schimbarea biletelor puteţi afla şi cu un email la [email protected].

UPDATE 17.10.2014: Anunţat iniţial pentru data de 1 noiembrie 2014, concertul Thomas Anders (ex Modern Talking) a fost reprogramat pentru 24 ianuarie 2015. Modificarea survine ca urmare a alegerilor prezidenţiale ce vor avea loc a doua zi.

Thomas Anders va sosi pe 1 noiembrie 2014 la Sala Palatului din Bucureşti într-un concert de zile mari. „The Gentleman of Music”, aşa cum este supranumit Thomas Anders a făcut parte din celebrul duo german Modern Talking, cu care a cucerit toate topurile internaţionale.

„Cheri, Cheri Lady”, „You’re my heart, you’re my soul”, „Sexy sexy lover”, „You are not alone”, „No face, no name, no number”, „Brother Louie” şi multe alte hit-uri vor putea fi ascultate live în prima seară a lunii noiembrie. Jumătatea brunetă a trupei Modern Talking vine la Bucureşti pentru a doua oară, împreună cu bandul său.

Cântăreţul, compozitorul şi producătorul de succes Thomas Anders, pe numele său real Bernd Weidung s-a născut pe 1 martie 1963 la Koblenz în Germania. „The Gentleman of Music” rămâne singurul star internaţional care a performat cu casa închisă de 11 ori la Palatul Kremlin din Moscova – echivalentul rusesc al Royal Albert Hall. Creativitatea sa artistică, atât de apreciată, i-a adus o multitudine de premii, inclusiv „Golden Europa”, „Camera de Aur”, „World Music Award”, „Bambi” etc.

Modern Talking a fost cel mai de succes grup din Germania şi a avut nenumărate single-uri ce au ajuns în top cinci în multe ţări, definind istoria muzicală de după anii ‘80.

Bilete Thomas Anders la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru show-ul Thomas Anders din 1 noiembrie 2014 de la Sala Palatului din Bucuresti se găsesc în reţeaua Eventim sau online pe www.eventim.ro, iar preţul acestora este cuprins între 100 şi 300 de lei.

Categorie Preţ
VIP 300 lei cumpără bilete
Categoria I 250 lei  cumpără bilete
Categoria II 200 lei  cumpără bilete
Categoria III 150 lei  cumpără bilete
Categoria IV 100 lei  cumpără bilete

Concert organizat de către Project Events.