Între 1 şi 3 iulie 2011, Bucureştiul va fi gazda celei de a treia ediţii a festivalului Rock The City, anunţă D&D East Entertainment. Pe scena festivalului ce se va desfăşura în Piaţa Constituţiei vor urca printre alţii The Prodigy, Whitesnake, Judas Priest şi Mike and The Mechanics.

Aflată la al treilea concert în Capitală, trupa Whitesnake va pune stăpânire pe scena festivalului pe 3 iulie 2011. Albumele trupei au fost vândute de-a lungul timpului în milioane de exemplare, iar prestaţiile lor live au cucerit publicul prin spectaculozitate şi energie. Trupa britanică a lansat de curând albumul „Forevermore„, al 11-lea album din carieră, concertul de la Bucureşti făcând parte din turneul de promovare al acestuia.

Tot în ultima zi de festival vor concerta şi britanicii de la Judas Priest. „Zeii metalului” revin la Bucureşti în cadrul turneului “Epitaph World Tour”, care conform membrilor trupei este ultimul mare turneu pe care îl vor susţine. “Breaking The Law“,”Hell Bent for Leather“, “Painkiller” şi “Electric Eye“ sunt doar câteva dintre piesele pe care fanii trupei vor avea ocazia să le asculte în Piaţa Constituţiei.

Din Marea Britanie vin şi membrii trupei The Prodigy, care vor reveni la Bucureşti pentru un show incendiar în cadrul festivalului organizat de D&D East Entertainment. Fanii trupei ce a fost botezată după un anumit tip de sintetizator vor putea asculta live la Rock The City piese ca „Omen„, „Voodoo People„, „Firestarter” şi „Smack My Bitch Up„.

Trupa Mike and The Mechanics a luat fiinţă în 1984 ca un proiect al lui Mike Rutherford, membru fondator al grupului Genesis. 27 de ani mai târziu, milioane de albume vândute şi nenumăraţi fani în toată lumea, Mike and The Mechanics ajung şi la Bucureşti. „Silent Running„,”The Living Years„, „All I Need Is a Miracle” sau „Over My Shoulder” sunt o parte din piesele ce vor răsuna la începutul lunii iulie în centrul Capitalei.

Bilete Rock the City 2011

Preţul biletelor pentru o zi şi al abonamentelor la „Rock the City 2011„, în funcţie de categorie şi perioada în care este achiziţionat:

Bilete şi abonamente până pe 15 aprilie 2011

Bilete pe zi 

– Normal Circle: 106,5 lei
– Gold Circle: 165 lei

Cumpara bilet

Abonamente pe 3 zile 

– Normal Circle: 213 lei
– Gold Circle: 266,30 lei

Cumpara bilet


Bilete şi abonamente după 15 aprilie 2011

Bilete pe zi 

– Normal Circle: 133 lei
– Gold Circle: 197 lei

Cumpara bilet

Abonamente pe trei zile 

– Normal Circle: 245 lei
– Gold Circle: 298 lei

Cumpara bilet

Biletele pot fi achizionate online pe www.eventim.ro şi prin reţeaua Eventim.

Festivalul este organizat ca şi în anii precedenţi de către D&D East Entertainment.

Foto: www.theprodigy.com