UPDATE: Concertul trupei Whitesnake la Bucureşti va avea loc în cadrul Rock the City 2011 eveniment organizat de D&D East Entertainment. Află mai multe detalii despre Rock the City şi despre cum îţi poţi cumpăra bilete!

Trupa Whitesnake va concerta la Bucureşti pe 3 iulie 2011, anunţă acasa.ro citând site-ul oficial al trupei. Concertul de la Bucureşti va avea loc la Complexul Romexpo şi va face parte din turneul de promovare al albumului „Forevermore„.

Whitesnake a luat fiinţă în 1977 în Anglia, la un an după plecarea lui David Coverdale din Deep Purple. Dacă în primii ani de activitate, criticii au definit stilul muzical al trupei ca fiind blues rock, începând cu albumul „Slide It In” muzica trupei a căpătat accente din ce în ce mai puternice de heavy metal.

Dacă în Europa succesul trupei a venit încă din primii ani, Whitesnake a pătruns pe piaţa din Statele Unite abia după mijlocul anilor ’80. Însă muzica trupei a cucerit extrem de repede publicul de peste Oceanul Atlantic şi a obţinut primele poziţii în topurile muzicale americane. Printre cele mai cunoscute piese ale trupei se numara „Here I Go Again„, „Ain’t No Love In The Heart Of The City„, „Is This Love” şi „Love Ain’t No Stranger„, „Fool For Your Loving„.

Albumul „Forevermore” va fi lansat oficial pe 25 martie 2011 în Europa, în timp ce în Statele Unite lansarea se va face pe 29 martie. Acesta nu este primul concert Whitesnake la Bucureşti, trupa concertând în 1997 la Sala Palatului şi 11 ani mai târziu la Romexpo.

Concertul de la Bucureşti al trupei care a fost inclusă de postul de televiziune VH1 în topul celor mai mari trupe de heavy metal al tuturor timpurilor nu a fost confirmat de niciun organizator de evenimente din ţara noastră.

Foto: Ash Newell

Citeşte despre: , ,