Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente cu .

prodigy

Invitat la cea de a 7-a ediție a festivalului Peninsula (23 si 26 iulie 2009), The Prodigy vor fi prezenți duminică, 26 iulie începând cu ora 23:00 la Coca Cola Main Stage.

The Prodigy, o trupă britanică formată de Liam Howlett în 1990, astăzi alcătuit din Liam Howlett (compozitor), Keith Flint (dansator, vocalist) și Maxim Reality (MC, vocalis). Au vândut mai mult de 19 milioane de albume în întreaga lume, ceea ce este de neegalat în istoria muzicii dance.

Cele mai cunoscute piese ale lor fiind : Charly, Out of space, No good (Start the dance), Voodoo people, Firestarter, Breathe, Smack my bitch up, Omen, Warrior’s dance.

Ultima isterie provocată de britanici este piesa Omen, de pe cel de-al cincilea album al trupei. Piesa a intrat pe primul loc în topurile britanice iar albumul Invaders Must Die a cucerit topurile de vânzări din toată Europa.

Cât despre Peninsula 2009, Locatia este aceeasi ca in fiecare an, pe malul Muresului, langa Complexul Weekend dinTargu-Mures.

Anul acesta for fi prezenți în cadrul evenimentului nume mari, precum: Nine Inch Nails, Tiesto, Primal Scream, Freestylers.

Cât despre invitații din România, Luna Amară, Sarmalele Reci, Kumm, Vama, Vița de vie, Timpuri noi sunt doar câteva din lista cuprinzătoare a festivalului.

Biletele pentru CokeLive Peninsula 2009 se pot procura de pe site-ul eventim.ro sau din reteaua magazinelor Germanos din toata tara.

Pretul unui bilet este de 80 lei pe zi, sau 199 lei un abonament pentru toate cele patru zile.