The Masterpiece Experience„, show-ul care aduce orchestra simfonică în secolul XXI şi prezintă mix-ul dintre acustic şi electronic, îmbinând muzica live (orchestra tradiţională formată din 45 de instrumentişti) şi tehnologia, dar şi capodopere ale muzicii de film cu efecte coregrafice, jocuri de lumini şi lasere, proiecţii grandioase într-un concept foarte original, are avea loc pe 27 aprilie 2016, la Sala Palatului din Bucureşti.

Fani din peste 10 ţări şi de pe mai multe continente vor fi martori la îmbinarea muzicii live şi a tehnologiei, unde iPad-ul, i-Phone-ul şi electroencefalograful vor fi folosite de producătorul Ciprian Costin ca instrumente muzicale sau ca mijloace de a potenţa efectele artistice ale show-ului.

Cel mai inovativ şi cel mai avansat concert de muzică de film din România, din punct de vedere tehnologic va fi urmărit de spectatorii veniţi din Mexic, Portugalia, Spania, Marea Britanie, Germania, Danemarca, Olanda, Suedia, Italia, Polonia şi Ungaria. Proiectul se bucură de succes la nivel internaţional, clipurile de pe Youtube având milioane de vizualizări.

https://www.youtube.com/watch?v=5DK2fMxnQPs

Show-ul „The Masterpiece Experience: Interstellar & Dark Knight” va prezenta o creaţie science-fiction, inspirată din Odiseea lui Homer. Pe scenă va fi reprezentată o poveste de dragoste şi de război prin muzica de trailere scrisă de Thomas Bergersen şi muzica de film compusă de Hans Zimmer.

Muzicianul, informaticianul şi producătorul „The Masterpiece Experience”, Ciprian Costin este un tânăr de origine română, stabilit în Los Angeles care susţine că softurile sunt programate să transmită expresia umană. Ciprian va demonstra cum poţi folosi un iPad sau un iPhone ca instrument muzical pentru a manipula sunetele într-o manieră unică şi creative. De asemenea, publicul va avea acces la o reprezentaţie 3D a creierului producătorului, pe ecranele LED, cu ajutorul unui aparat EEG. Astfel, toate elementele tehnologice introduse în spectacolul său au un rol bine definit deoarece ajută vizual, auditiv şi emoţional povestea interpretată şi, în acelaşi timp, oferă varietate. Crearea întregului concert este realizată în colaborare cu celebrul compozitor şi câştigător al premiului Oscar, Hans Zimmer.

Muzica simfonică a secolului al XXI-lea, interpretarea orchestral-electronică şi performanţele soliştilor invitaţi la concert, Uyanga – voce etnică mongoleză, Eru Matsumoto – violoncel electric şi Isaku Kageyama, la tobe taiko, tradiţional japoneze, vor face din acest show o experienţă artistică unică.

Bilete „The Masterpiece Experience” la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru „The Masterpiece Experience” de pe 27 aprilie 2016, la Sala Palatului din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la următoarele categorii de preţuri, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 300 lei cumpără bilete
Categoria I 250 lei cumpără bilete
Categoria II 190 lei cumpără bilete
Categoria III 120 lei cumpără bilete
Categoria IV 80 lei cumpără bilete

Show-ul The Masterpiece Experience de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de Vreau Bilet.