Trupa The Amsterdams va cânta în deschiderea concertului aniversar Roxette, din 17 mai 2015, de la Arenele Romane din Bucureşti, alături de trupa suedeză Eskobar.

Programul concertului:
19:00 – acces
19:40 – concert The Amsterdams
20:30 – concert Eskobar
21:30 – concert Roxette

Formaţia binecunoscută în peisajul indie-rock autohton a reuşit, de la apariţia sa în urmă cu 10 ani, să îşi ducă muzica şi dincolo de graniţele celor două ţări de origine, susţinând până în prezent numeroase concerte în Italia, Cehia, India, Marea Britanie, Franţa, Spania sau India.

Trupa The Amsterdams, însemnând Andrei Haţegan (voce, clape, chitară), Ovidiu Bejan (voce, chitară, percuţie, clape), Andrei Ungureanu (chitară), Augustin Nicolae (chitară bass, backing vocals) şi Chris Olsman (tobe şi percuţie), a lansat până în prezent un EP, 7 clipuri şi 3 albume din studio, la ora actuală fiind în lucru şi cel de-al patrulea album, al cărui prim single va fi lansat în această lună.

The Amsterdams şi Eskobar vor deschide, duminică seară, la Arenele Romane din Bucureşti, concertul Roxette din cadrul turneului ce marchează 30 de ani de carieră.

Bilete Roxette la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Roxette de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 17 mai 2015, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ în funcţie de distanţa faţă de scenă.

Categorie Preţ
Categoria I 325 lei cumpără bilete
Categoria II 290 lei  cumpără bilete
Categoria III 270 lei cumpără bilete
Categoria IV 215 lei cumpără bilete
Categoria V 185 lei cumpără bilete
Categoria VI 160 lei  cumpără bilete

Program şi reguli de acces la concertul Roxette

Accesul publicului la eveniment va fi posibil începând cu ora 19:00, ultimele bilete rămase disponibile putând fi achiziţionate online, în avans, sau în ziua concertului, chiar de la casa de bilete amenajată la intrarea în Arenele Romane.

Întrucât evenimentul se desfăşoară în aer liber, organizatorii recomandă spectatorilor să folosească pelerine de ploaie în caz de necesitate, accesul cu umbrele în spaţiul de eveniment fiind interzis din motive de siguranţă.

De asemenea, nu este încurajată prezenţa copiilor la astfel de concerte din cauza sunetului extrem de puternic, însă, dacă părinţii aleg să vină alături de cei mici, aceştia vor avea acces în zona de concert doar în baza unui bilet valid, indiferent de vârstă.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video.

Concertul Roxette de la Arenele Romane este organizat de Emagic.