Acest eveniment a avut loc in data de 17 May 2015.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 17 mai 2015, trupa Roxette va concerta la Arenele Romane din București, ca urmare a turneului european de aniversare a 30 de ani de carieră – XXX – The 30th Anniversary Tour 2015. Concertul va fi deschis de către trupa Eskobar.

Pentru a treia oară în România, după concertul din 2011 din Capitală şi cel din 2012 din Cluj-Napoca, Marie Fredriksson (voce) şi Perr Gessle (voce şi chitară) promit un show memorabil, bucuroşi să revină pe scenele europene cu forţe proaspete.

CONCURS: Câştigă invitaţii la concertul Roxette de la Bucureşti

Completează formularul de mai jos până vineri, 15 mai 2015, ora 15:00, şi poţi câştiga una din cele două invitaţii duble valabile pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Nicolae Barbu şi Maria Gheorghe. Felicitări!


Recunoscută internaţional drept una dintre cele mai iubite trupe de pop-rock, Roxette va oferi spectatorilor esenţa muzicii lor printr-o serie de concerte care vor sărbători succesul acumulat de-a lungul anilor. Startul celor 27 de spectacole îl va da Milano pe 10 mai, urmat de concerte în Madrid, Barcelona şi apoi mult aşteptatul Bucureşti, la jumătatea lui mai.

Pauza muzicală din 2009 cauzată de imbolnăvirea lui Marie Fredriksson de cancer nu a afectat succesul trupei, din contră, fanii au încurajat şi au ajutat la comeback-ul din 2011, primit cu multe aplauze. Publicul s-a bucurat să asculte un nou material semnat Roxette, „Charm School „(2011) fiind primul album înregistrat după revenirea pe scenă, urmat de „Travelling” (2012) şi un album Greatest Hits.

Succesul piesei „Shes Got Nothing on (But the Radio)” rămâne o dovadă a faptului că fanii nu s-au săturat de trei decenii de Roxette, încă mai vor să fie surprinşi cu noutăţi. Concertele internaţionale care au urmat fabuloasei reveniri a lui Marie pe scenă au demonstrat că trupa mai are încă multe de oferit, iar energia solistei este molipsitoare.

Primăvara aceasta publicul român va putea cânta din nou alături de cei doi suedezi hit-uri legendare precum „The Look”, care a ocupat prima poziție în cadrul Billboard Singles Chart, „Listen To Your Heart”, „It Must Have Been Love”, „Joyride”, „Whish I Could Fly” şi alte piese îndrăgite care au contribuit la răspândirea popularităţii lor.

Cu siguranţă turneul Roxette din 2015 va duce la depăşirea deja impresionantului număr de 75 de milioane de albume vândute până acum şi va acţiona ca un memento al renumelui lor, adăugând o nouă filă la legendă.

Bilete Roxette la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Roxette de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 17 mai 2015, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ în funcţie de distanţa faţă de scenă.

Categorie Preţ
Categoria I 325 lei cumpără bilete
Categoria II 290 lei  cumpără bilete
Categoria III 270 lei cumpără bilete
Categoria IV 215 lei cumpără bilete
Categoria V 185 lei cumpără bilete
Categoria VI 160 lei  cumpără bilete

Concert Roxette de la Bucureşti este organizat de Emagic.