Pe 19 iulie 2012, stadionul din Cluj-Napoca a fost luat cu asalt de mii de oameni pregătiţi de distracţie. 22.000 de spectatori au fost prezenţi acolo pentru o seară întreagă de muzică alături de: Les Elephants Bizarres, Grimus şi bineînţeles Roxette.

Primii care au urcat pe scenă au fost cei de la Les Elephants Bizarres, urmaţi de Grimus. Chiar dacă publicul poate nu le-a acordat atenţia pe care o meritau, aceştia au reuşit să le inducă participanţilor starea de concert, dorinţa de a dansa şi de a asculta multe acorduri de chitară.

Roxette şi-a încântat fanii prezenţi pe Cluj Arena

Aclamaţi, aplaudaţi, doriţi şi foarte bine primiţi, cei de la Roxette par să se fi simţit bine la Cluj-Napoca. Chiar dacă sunt cârcotaşi care spun că Marie n-a fost tocmai într-o formă maximă, oamenii au cântat cu bucurie aproape toate versurile pieselor şi au dansat lăsându-se purtaţi de muzica suedezilor.

Au intrat pe scenă chiar la ora anunţată cu câteva cuvinte adresate de către Per Gessle: „Mă bucur să fiu aici, aveţi un oraş minunat. L-am vizitat o zi întreagă şi sunt impresionat. Va fi o seară uimitoare. Dacă ştiţi piesele noastre, cântaţi-le cu noi”.

„Dressed For Success”, „Sleeping In My Car”, „How Do You Do”, „Dangerous” sau „Joyride”, „Listen to your heart”, „It must have been love”, „Crash! Boom! Bang!”, toate au venit de parcă trecerea anilor nu şi-a pus amprenta asupra trupei, de parcă timpul i-ar fi ocolit cumva şi de parcă n-ar fi trecut cei 26 de ani.

Picanteria serii a fost poate cântecul „Ciocârlia”, cu care membrii trupei Roxette i-au surprins pe toţi cei prezenţi, însă în rest putem spune că  aceştia au fost purtaţi pe ritmuri pline de emoţii, pasiune şi vitalitate, de la o stare la alta: când mai fericiţi când mai nostalgici, când mai puşi pe şotii când mai romantici. Roxette au demonstrat încă o dată că muzica bună nu are vârstă şi că oriunde ar fi, ritmurile lor reuşesc să aprindă sufletele oamenilor.