Arenele Romane din Bucureşti vor fi gazdele unui concert deosebit susţinut de Taraf de Haidouks pe 12 septembrie 2013. Concertul marchează 25 de ani de carieră şi va fi unul în care adevărata muzică ţigănească a vechilor lăutari va fi punctul central.

Consideraţi de cotidianul londonez The Independent a fi „cel mai bun grup de muzicieni romi din lume” şi de megastarul Johnny Depp „printre cei mai extraordinari oameni pe care i-am intâlnit vreodată„, Taraf de Haidouks activează în lumea showbiz-ului mondial de peste două decenii.

Grupul de muzicanţi s-a format în Clejani, muzica lor fiind înregistrată şi păstrată de etnomuzicologi în arhiva Institutului de Etnologie şi Folclor. De la lansarea primului lor album în anul 1991, Taraf de Haidouks a fost considerat a fi emblema vitalităţii muzicii romanes.

Personalităţi din întreaga lume artistică, de la muzicieni precum Yehudi Menuhin şi Kronos Qartet, până la actori şi regizori (Johnny Depp, alături de care Taraful a apărut în filmul „The Man Who Cried”, Emir Kusturica), designeri vestimentari (Yohji Yamamoto) sau staruri rock (Iggy Pop) au apreciat muzica celor din Taraful Haidouks, muzică în care este surprins cel mai bine sufletul de nomad.

Bilete Taraf de Haidouks la Arenele Romane

Biletele pentru concertul Taraf de Haidouks de la Arenele Romane pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim, şi online de pe www.eventim.ro la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
Categoria VIP 135 lei cumpără bilete
Zona A 90 lei cumpără bilete
Tribună 72 lei cumpără bilete