Acest eveniment a avut loc in data de 7 Oct 2015.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 7 octombrie 2015, de la ora 19:00, Analia Selis va aduce ritmul şi pasiunea tango-ului la Sala Radio din Bucureşti. Alături de Orchestra de Camera Radio dirijată de Radu Popa şi de pianistul argentinian Mariano Castro, artista va interpreta piese cunoscute de tango, milonga şi vals/tango, semnate de mari compozitori precum Astor Piazzolla sau Carlos Gardel.

După cele două ediţii ale turneului naţional „Vă place Tango?”, prezentate în 2014 şi 2015 în întreaga ţară, Analia Selis este mai mult decât familiarizată cu şlagărele autohtone, astfel încât veţi putea asculta şi piese româneşti devenite clasice, cum sunt „Zaraza”, „Vrei să ne întâlnim sâmbată seara?” sau „Mână, birjar!”.

Originară din Argentina, Analia este una dintre cele mai apreciate voci exotice din mediul muzical românesc. Artista a susţinut numeroase concerte proprii în cele mai importante săli din România: Sala Palatului, Teatrul Naţional, Sala Polivalentă, Sala Radio şi în filarmonicile din ţară. În plus, fost invitată să deschidă evenimente muzicale importante, precum cele susţinute de Buena Vista Social Club, Juanes, Natalie Imbruglia, Septeto National de Cuba.

Pianistul Mariano Castro realizează prin arta sa o fuziune între tango si muzică electronică şi este fondatorul Orchestrei Tango Colectivo. Alături de Narcotango, dar şi ca solist de pian şi chitară, a cântat în peste 25 de turnee internaţionale în Europa, Statele Unite, Canada şi America Latină.

Radu Popa, dirijor permanent al orchestrei Filarmonicii Banatul – Timişoara, şi-a construit o carieră derulată între scenele de concert importante ale României şi turnee în străinătate.

Dirijor: RADU POPA
Solişti: ANALIA SELIS – voce
MARIANO CASTRO – pian
H.Stamponi,versuri H. Expósito: Flor de lino – vals/tango
P. Laurenz, v. J. Contursi: Como dos Extranos – tango
A. Villoldo, v. E. Discépolo şi J. Catán:El choclo- tango
A. Aieta, v. F. García Jiménez: Palomita blanca – vals/tango
S. Piana, v.H. Manzi: Milonga Sentimental – milonga
B. Tagle Lara, v. I. Pribeagu: Zaraza – tango
F. Sassone – J. Boccazzi, v. D. Gilardoni: Baldosa floja – milonga
A. Piazzolla, v. H. Ferrer: Balada para un loco – vals/tango
I. Vasilescu, v. N. Constantinescu şi Ni. Vlădoianu: Vrei sa ne întâlnim sâmbătă seara? – tango
C. Gardel, v.A. Le Pera: Por una cabeza – tango
F. Canaro, text I. Pelay: Se dice de mi – milonga
E. S. Discépolo: Cambalache – tango
J. C. Cobián, v. E. Cadícamo:Nostalgias- tango
C. Gardel, v. A. Le Pera: El dia que me quieras – tango
J. C. Cobian, v.i R. Doblas şi A. Weisbach:Los mareados – tango
A. Piazzolla: Tango

Bilete Tango Simfonic la Sala Radio din Bucureşti

Biletele pentru concertul Tango Simfonic cu Analia Selis, Mariano Castro şi Orchestra de Camera Radio la Sala Radio din Bucureşti, de pe 7 octombrie 2015, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria I 50 lei cumpără bilete
Categoria II 40 lei  cumpără bilete
Categoria III 30 lei  cumpără bilete