- Concerte - iConcert.ro

Home » Orchestra de Cameră Radio

Orchestra de Cameră Radio

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Orchestra de Cameră Radio

Concertele lunii decembrie 2017 în România

Ultima lună din acest an vine cu o mulţime de concerte, cu ocazia sărbatorilor de iarnă. Concerte de Colinde, concerte caritabile, dar şi târguri speciale de Crăciun sunt organizate în mai multe oraşe din ţară, pe parcursul lunii decembrie.  

Piaţa Festivalului „George Enescu” 2017

În perioada 2-24 septembrie 2017, are loc Piaţa Festivalului „George Enescu”, un regal muzical pentru toţi iubitorii de de muzică clasică, în Piaţa George Enescu din Bucureşti. Intrarea este liberă.  
2 Sep - 24 Sep 2017     ,

RECENZIE: Analia Selis la Sala Radio din Bucureşti – Pasiune şi nostalgie în ritmuri de tango

Miercuri, 7 octombrie, Analia Selis alături de pianistul Mariano Castro şi de Orchestra de Cameră Radio a transformat Sala Radio din Bucureşti într-o „cutie muzicală” cu cele mai îndrăgite piese de tango din toate vremurile. Mai mult decât o călătorie în timp şi spaţiu, concertul... 

Tango Simfonic cu Analia Selis, Mariano Castro şi Orchestra de Camera Radio la Sala Radio din Bucureşti

Miercuri, 7 octombrie 2015, de la ora 19:00, Analia Selis va aduce ritmul şi pasiunea tango-ului la Sala Radio din Bucureşti. Alături de Orchestra de Camera Radio dirijată de Radu Popa şi de pianistul argentinian Mariano Castro, artista va interpreta piese cunoscute de tango, milonga şi vals/tango,... 
7 Oct 2015     ,

Concert Cezar Ouatu la Sala Radio din Bucureşti

Miercuri, 20 martie 2013, începând cu ora 19:00, Cezar Ouatu va susţine un concert la Sala Radio din Bucureşti. Artistul va fi acompaniat de Orchestra de Cameră Radio, dirijor Gabriel Bebeşelea.  
20 Mar 2013     ,

Stagiune – Formaţii Muzicale ianuarie – martie 2013 la Sala Radio din Bucureşti

În perioada 25 ianuarie – 30 martie 2013, Sala Radio din Bucureşti va găzdui o serie de concerte ce fac parte din Stagiunea – Formaţii Muzicale.  
25 Jan - 30 Mar 2013     ,