După ce au fost vândute toate biletele VVIP la spectacolul lui Cesar Millan de la Sala Polivalentă din Bucureşti, organizatorii au hotărât să suplimenteze categoria cu un număr limitat de bilete, pentru show-ul care va avea loc pe 21 martie 2017.

Astfel, au fost puse în vânzare un număr limitat de 44 de bilete la categoria VVIP, la preţul de 599 lei, pentru toţi fanii lui Cesar Millan. Tichetele din această categorie includ accesul în culise cu 20 de minute înainte de spectacol pentru sesiunea meet & greet şi o fotografie cu celebrul star al cunoscutului serial TV „Dog Whisperer with Cesar Millan”.

De asemenea, organizatorii reconfirmă că lansarea procesului de selecție al câinilor ce vor fi pe scenă alături de Cesar va avea loc cât de curând. Prima condiţie va fi, cu siguranţă, posesia unui bilet la spectacol. Fiind specializat în corectarea unor comportamente neplăcute ale rasei canine, Cesar Millan invită iubitorii de câini din România să se înscrie alături de animalul lor de companie în programul de selecție pentru 10 câini problemă. În timpul show-ului, Cesar va lucra live cu căţeii aleşi, așa cum a procedat şi cu diferitele cazuri prezentate în emisiunea sa TV.

Organizatorii anunţă că prin acest spectacol susţin şi eforturilor de salvare și reabilitare a animalelor întreprinse de Asociația Kola Kariola. De aceea, au hotărât să doneze o parte din valoarea fiecărui bilet vândut către asociație.

De mai bine de 15 ani, Cesar Millan oferă spectacole în întreaga lume în care stabileşte o relaţie de încredere şi devotament cu „cei mai buni prieteni ai omului”, câinii. Dresorul se ocupă de instruirea câinilor în ceea ce priveşte respectarea comenzilor şi rezolvarea anumitor probleme de comportament deranjante. Talentul și dedicarea cu care se implică în fiecare poveste și conexiunea incredibilă pe care o are cu animalele, fac din Cesar un maestru al psihologiei canine.

Cesar Millan poate rezolva cu ușurință probleme ce țin de fobii ale câinilor, comportament deviant agresiv sau dimpotrivă, comportament marcat de frică excesivă manifestată nejustificat și o mulțime de alte situații neobișnuite, care necesită implicarea unui specialist în psihologie canină.

Spectacolul se va desfășura în limba engleză, însa va fi dublat consecutiv în limba română. Accesul în Sala Polivalentă nu este permis persoanelor însoţite de animale de companie, iar filmarea sau fotografierea în timpul spectacolului sunt strict interzise.

Bilete Cesar Millan la Sala Polivalentă din Bucureşti

Biletele pentru spectacolul pe care Cesar Millan îl va susţine la Sala Polivalentă din Bucureşti, de pe 21 martie 2017, pot fi achiziţionate online de pe www.myticket.ro şi au preţuri cuprinse între 100 lei şi 599 lei, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VVIP (Meet & Greet cu Cesar) 599 lei
Categoria I 425 lei
Categoria II 350 lei
Categoria III 250 lei
Categoria IV 150 lei
Categoria V (vizibilitate redusă) 100 lei

Specatacolul lui Cesar Millan de la Sala Polivalentă din Bucureşti este un eveniment organizat de European Event Service.