Acest eveniment a avut loc in data de 16 Apr 2016.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 16 aprilie 2016, de la ora 20:00, Arenele Romane din Bucureşti vor fi gazda celei de-a doua ediţii a evenimentului „Stelele Rockului Românesc”, care aduce în concert cele mai importante formaţii rock ale momentului din România.

Accesul publicului va fi permis începând cu ora 18:30. Concertele vor începe de la ora 19:40. Ordinea intrării pe scenă va fi aleatorie aşa că organizatorii îi sfătuieşte pe cei care vor veni la concert să ajungă până la ora 19:30, altfel există riscul să rateze una dintre trupele preferate. Câştigătorii celor 10 backstage pass-uri vor putea intra în Arenele Romane începând cu orele 12:00.

Ediţia de anul acesta îşi propune să aducă pe scenă trupele care au avut cea mai bogată activitate muzicală în ultimii ani, astfel că publicul va avea parte de formaţii cu renume, precum Trooper, Bucovina, Altar, Negură Bunget, Luna Amară şi Truda. Cristian Hrubaru va fi prezentatorul evenimentului, iar invitatul special al acestuia va fi Nicu Covaci, liderul formaţiei Phoenix.

După prima ediţie din 2014, care a reunit pe scenă nenumăraşi artişti valoroşi ai rock-ului autohton, printre care şi Cristi Minculescu, Nuţu Olteanu, Paul Ciuci, Leluţ Vasilescu, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Florian Stoica, Victor Solomon, Dan Iliescu, Gabi Nicolau şi Eugen Mihăescu, ediţia 2016 se anunţă a fi chiar mai spectaculoasă.

Altar, formaţia din Cluj-Napoca care îi are în componenţă pe Andy Ghost, Theo Peter Jr., Levi şi D. Man, şi-a început activitatea acum 25 de ani şi până în prezent a lansat cinci albume extrem de apreciate nu numai de publicul din România, dar şi de cel din străinătate.

Timişorenii de la Negură Bunget au o activitate muzicală de mai bine de două decenii, fiind şi cea mai cunoscută formaţie românească de muzică rock la nivel european. Membrii formaţiei adoptă un stil muzical inedit, care reuneşte influenţe ale foclorului arhaic şi folosesc instrumente mai rar întâlnite în muzica rock. Misticismul şi complexitatea muzicală le-au adus băieţilor nenumărate premii la competiţiile din ţară şi din străinătate, iar concertul de la Arene se anunţă spectaculos.

Bucovina, care abordează genuri precum folk metal şi viking metal, este poate cea mai apreciată trupă rock a ultimilor ani. „Nestrămutat” este cel mai recent album al trupei şi a câştigat deja premiul pentru cel mai bun album rock al unei formaţii româneşti, iar publicul va avea ocazia să-l asculte live pe scena de la Arenele Romane.

Clujenii de la Luna Amară au câştigat aprecierea fanilor datorită mesajului social puternic prezent în versurile pieselor lor, astfel că astăzi se numără printre cele mai bune formaţii de rock alternativ din ţară, fiind prezentă la cele mai importante evenimente din industria rock-ului autohton.

Truda (Cluj-Napoca) este o formaţie binecunoscută pentru piesele pline de energie şi pentru textele non-conformiste. Cu 3 EP-uri şi două albume la activ, băieţii vin la Bucureşti hotărâţi să facă un show total.

Trooper, gazda festivalului, este una dintre cele mai iubite şi cunoscute formaţii rock din România. După 20 de ani de activitate şi 7 albume lansate până în prezent, cei şase membri ai formaţiei le promit fanilor o seară de neuitat.

Bilete „Stelele Rockului Românesc” la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru evenimentul „Stelele Rockului Românesc”, ce are loc pe 16 aprilie 2016 la Arenele Romane din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la preţul de 60 lei. Începând cu data de 4 aprilie, biletele vor costa 70 lei, iar în ziua evenimentului vor putea fi achiziţionate la preţul de 90 lei.

Categorie Preţ până pe 04.04 Preţ după 04.04 Preţ intrare
Acces general 60 lei 70 lei 90 lei cumpără bilete

Evenimentul „Stelele Rockului Românesc” este organizat de Kompas Events.