Începând cu data de 2 noiembrie 2013, Ştefan Bănică va începe turneul naţional intitulat „Alerg printre stele”, pentru a-şi promova atât hitul cu acelaşi nume, dar şi ultimul album, „Altceva”.

Cu peste 25 de ani de carieră, Ştefan Bănică este considerat unul dintre cei mai complecşi artişti români, dovedindu-şi nu de puţine ori, pe lângă abilităţile de solist, şi cele de actor sau prezentator TV. În fiecare an înregistrează un număr record de spectatori pentru concertele de Crăciun, fiindu-i alături peste 20.000 de fani.

Împreună cu trupa sa, Rock’n’Roll Band şi grupul The 50’s, Ştefan Bănică va cânta piese de pe noul album, „Altceva”, însă şi hituri binecunoscute şi aşteptate de fani de fiecare dată: „Am s-o aştept mereu”, „Ăsta-s eu”, „S-o facem lată”, „Te iubesc femeie”.

Datele turneului Ştefan Bănică – Altceva

Data Oraş Locaţie Bilete
2 noiembrie Constanţa Casa de Cultură a Sindicatelor cumpără bilete
3 noiembrie Galaţi Casa de Cultură a Sindicatelor
9 noiembrie Bacău Teatrul de Vară
10 noiembrie Suceava Casa de Cultură a Sindicatelor cumpără bilete
11 noiembrie Botoşani Casa de Cultură a Sindicatelor cumpărăr bilete
12 noiembrie Iaşi Teatrul Național cumpără bilete
16 noiembrie Piteşti Casa de Cultură a Sindicatelor cumpără bilete
17 noiembrie Braşov Sala Sporturilor cumpără bilete
19 noiembrie Cluj-Napoca Teatrul Naţional cumpără bilete
20 noiembrie Ploieşti Casa de Cultură a Sindicatelor cumpără bilete

Concertele de Crăciun, din perioada 13-15 decembrie 2013, de la Sala Palatului din Bucureşti poartă tot numele „Alerg printre stele”. Află mai multe detalii despre aceste concerte!

Biletele pentru concertele lui Ştefan Bănică din cadrul turneului naţional se găsesc la trei categorii de preţ, VIP (100 lei), Categoria I (80 lei) şi Categoria II (60 lei). Aceste categorii diferă pentru fiecare concert în parte, astfel că nu pentru toate concertele sunt valabile toate cele trei categorii.

Biletele pot fi achiziţionate de la sălile de spectacol, dar şi din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro.