Cele mai aşteptate evenimente muzicale ale sărbătorilor de iarnă, concertele extraordinare de Crăciun susţinute de Ştefan Bănică, au ajuns la cel de-al doisprezecelea an consecutiv, evenimentele revenind sub numele de „Alerg printre stele”. Pentru acest an au fost anunţate trei concerte la Sala Palatului din Bucureşti, pe 13, 14 şi 15 decembrie 2013, biletele fiind deja disponibile.

RECENZIE: O noapte de Crăciun cu Ştefan Bănică la Sala Palatului

Spui decembrie, spui Bănică!

Un nume ce nu mai necesită introducere, Ştefan Bănică are în spate o activitate de mai bine de 25 de ani în muzică, actorie şi televiziune, putând spune deja că punerea la cale a unui show de excepţie nu mai are secrete pentru el. Astfel, ca în fiecare an, în zilele de 13, 14, 15 decembrie 2013, începând cu ora 19:30, Sala Palatului din Bucureşti ne aşteaptă pe toţi să redescoperim atmosfera unei ierni poveste, emoţia şi bucuria Crăciunului.

Câţi oameni pot spune cu siguranţă ce vor face în mijlocul lunii decembrie a acestui an? Fanii lui Ştefan Bănică, desigur! Nu este o noutate că show-ul susţinut de Ştefan Bănică cel mai căutat eveniment al sezonului, devenit o tradiţie adoptată de mii de români pe parcursul celor 12 ani. Indiferent de vârstă sau ocupaţie, spectatorii umplu mereu Sala Palatului pentru a îl vedea pe artist, având promisiunea unui show impresionant cu muzică live, lumini, efecte grafice, invitaţi-surpriză, dans şi interpretări de excepţie.

Bilete Ştefan Bănică – „Alerg printre stele”

Biletele pentru concertele „Alerg printre stele” din decembrie 2013 de la Sala Palatului sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
VIP 250 lei cumpără bilete
Categoria I 200 lei cumpără bilete
Categoria II 150 lei cumpără bilete
Categoria III 100 lei cumpără bilete
Categoria IV 70 lei cumpără bilete