Dupa ce locuitorii Sibiului au aratat lumii intregi ca pot fi gazdele europene ale culturii, in toamna aceasta pregatesc o primire calduroasa pentru ambasadorii dansului mondial reprezentati cu onoare de trupa creata de Michael Flatley.
Iata ca la scurt timp de la anuntarea show-ului Lord Of The Dance, sibienii au cumparat bilete intr-un numar impresionant! Organizatorii evenimentului – Project Events anunta epuizarea biletelor din categoria 5, cea de 50 de lei! Pe cale de a se epuiza sunt si biletele de la categoria 4 (de 100 de lei) si categoria 3 (de 150 de lei).

Află mai multe despre turneul Lord of The Dance!

Povestea transpusa prin dans si muzica pe parcursul a doua ore de spectacol are toate ingredientele unui show ce nu trebuie ratat: eterna lupta dintre bine si rau, ce conduce spectatorii intr-o aventura magica, desfasurata intr-un timp mitic!

Povestea are la baza folclorul irlandez si este exprimata prin limbajul universal al dansului, care se impleteste cu muzica, luminile si efectele pirotehnice. Pe intreg parcursul spectacolului publicul este ghidat de un spiridus ce face legatura dintre scenele si dansurile spectacolului. Dansatorul principal ce intruchipeaza forta binelui lupta pe parcursul intregului show cu „Don Dorcha” – Lordul Intunecat, personaj ce intruchipeaza fortele malefice ale raului. Aventurile prin care trec principalii eroi au rasturnari de situatii spectaculoase si reusesc sa transmita publicului o multitudine de stari – de la teama si emotie pana la bucurie si extaz.

Spectacolul denumit „o minune a lumii moderne” aduce in fata publicului peste 30 de dansatori imbracati in costume spectaculoase, lansand publicului invitatia de a calatori intr-un univers magic, de poveste, plin de dorinta, dragoste si pericol!

Sibienii ce doresc sa-i vada pe celebrii irlandezi unici in lume pot achizitiona bilete din urmatoarele locatii: Magazinele Flanco din Carrefour – Soseaua Sibiului nr. 5, Diverta Dacia Traiana – Str Arhivelor, nr 1, Diverta Minerva – Str Nicolae Iorga, parter. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, bilete.ro sau myticket.ro.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:
– 500 lei: categoria Golden
– 300 lei: categoria VIP
– 250 lei: categoria 1
– 200 lei: categoria 2
– 150 lei: categoria 3
– 100 lei: categoria 4
– 50 lei: categoria 5 – nu se mai gasesc bilete la aceasta categorie

Turneul Lord of the Dance va avea loc in perioada 5-10 Noiembrie 2011 si va trece prin Bucuresti, Iasi, Brasov, Sibiu si Targu Mures in datele de 5, 6, 8, 9 respectiv 10 Noiembrie. Turneul este organizat de Project Events in colaborare cu European Event Services si este sustinut de: Magic FM, Tango, Click, Adevarul, Sapte Seri, Zile si Nopti, Bucharest NightLife, BestMusic.ro, AgentiaDePresaMondena.ro, BucharestHerald.com, iConcert.ro, Ciao.ro, Port.ro, Eva.ro, Ele.ro, eComunicate.ro, Kudika.ro, Indoor Media, Zoom, WideScreen Media, Inga Media, Unirea Shopping Center, Cocor Media Channel, Carpat Guard si Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria. Parteneri media Sibiu: Eveniment TV, Eveniment FM, Sibiu 100%, Turnul Sfatului, EvenimentSibiu.ro si Sibiul.ro.

Foto: www.irishdancebrasil.blogspot.com