UPDATE: Spectacolele „Spărgătorul de nuci” care trebuiau susţinute la Sala Palatului din Bucureşti, de către Cirque de Monte Carlo & Edvin Marton, au fost anulate, din cauza lipsei de interes a publicului. Toţi cei care şi-au achiziţionat bilete trebuie să se adreseze în vederea restituirii punctelor de vânzare de unde au fost achiziţionate, începând cu data de 14 noiembrie 2017.

Sâmbătă şi duminică, 4 şi 5 noiembrie 2017, de la ora 19:30, Cirque de Monte Carlo & Edvin Marton prezintă spectacolul „Spărgătorul de nuci” la Sala Palatului din Bucureşti.

După show-ul din 2016, prezentat de către prestigioasa Companie de balet clasic din Sankt Petersburg, condusă de Andrei Batalov, baletul clasic „Spargatorul de nuci” al lui Ceaikovski revine în România, dar de această dată într-o altă interpretare.

Cirque de Monte Carlo & Edvin Marton vor crea un spectacol de excepție, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, într-o interpretare inedită, cu elemente de balet acrobatic, care să transpună întreaga operă într-o dimenisune cu totul nouă: circ, magie, animaţie 3D, coregrafie şi muzica. Abordarea diferită şi îndrăzneaţă promite o experiență de neuitat, atât din punct de vedere vizual, cât şi acustic.

https://www.youtube.com/watch?v=axxv7tbtng4

Trupa din Monte Carlo se află printre liderii mondiali în domeniu, deoarece îmbină arta circului cu muzica, dansul şi teatrul într-o formă unică și originală, mereu în proces de perfecţionare. În ultimii 5 ani, echipa a făcut înconjurul lumii cu peste 200 de producții proprii.

Cirque de Monte Carlo va aduce la viaţă capodopera lui Ceaikovski alături de câştigătorul din 2008 al premiului Eurovision, celebrul violonist Edvin Marton. Recuoscut pentru calităţile de instrumentist, dar şi pentru talentul de compozitor, Edvin Marton a obținut numeroase discuri de aur și de platină în Europa, Rusia și China, susţinând spectacole sold out în întreaga lume.

Bilete „Spărgătorul de nuci” la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru spectacolele „Spărgătorul de nuci” prezentate de Cirque de Monte Carlo & Edvin Marton de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 4 şi 5 noiembrie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţuri, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 199 lei bilete
Categoria I 175 lei  bilete
Categoria II 135 lei  bilete
Categoria III 80 lei  bilete