Acest eveniment a avut loc in data de 1 Oct 2016.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 1 octombrie 2016, de la ora 20:00, SONOR aniversează doi ani de concerte printr-un nou eveniment în Club Quantic din Bucureşti. Subcarpaţi, Macanache, Danaga şi Chivu vor concerta în cadrul ediţiei aniversare.

Subcarpaţi este un proiect muzical demarat în 2010 de către solistul trupei Şuie Paparude, MC Bean. Formaţia combină elemente din muzica electronică şi hip-hop cu influenţe din folclorul românesc. De asemenea, muzica trupei mai poate fi descrisă ca un mix între ritmuri tradiţionale româneşti, combinate cu trip-hop, dubstep, rap sau dancehall. Pentru noul material, „Satele Unite ale Balcanilor”, trupa a colaborat cu artişti precum Mara, Roman şi Maria Casandra Hauşi.

De-a lungul timpului, Subcarpaţi a lansat patru albume şi un EP. În august 2016, Subcarpaţi a lansat cel de-al cincilea album. „Balada Românului”, „M-a făcut muma frumoasă” şi  „Oamenii sunt încă frumoşi” se numără printre cele mai cunoscute piese ale grupului.

Macanache, supranumit şi „poetul modern”, s-a lansat în muzică în 2015 cu piesa „Ăsta sunt eu”. Macanache este un cântăreţ de muzică rap din cultura hip hop, iar stilul pe care-l adoptă în piesele lui sunt cu accente de limbaj vulgar, dar cu un ton comic. „Şefu”, „Ăsta sunt eu” şi „În fiecare zi” se numără printre cele mai cunoscute piese ale rapper-ului Macanache.

Danaga și-a început cariera muzicală în 1998, ca solist vocal și chitarist într-o trupă rock. Danaga îmbină genuri diferite, de la muzica electronică a anilor 60’ și 70’, jazz, hip-hop, funk până la techno și house, cu influențe etno.

„Am n-aripi”, singurul album din cariera artistului este o colecție de povestiri despre omul contemporan care încearcă să-şi găsească adevăratul său sine. „Mă uitai spre răsărit”, „Fumează sub apă” şi „Trece-un nouraş” se numără printre cele mai cunoscute piese ale artistului.

Bilete SONOR în Club Quantic din Bucureşti

Biletele pentru SONOR din clubul Quantic din Bucureşti, de pe 1 octombrie 2016, pot fi achiziţionate online de pe www.iabilet.ro, la preţul de 45 lei. La intrare, în ziua concertului, biletele vor costa 55 lei.

Locaţia are un număr maximum de 1500 de perosoane.