Acest eveniment a avut loc in data de 28 Jun 2013.
Vezi alte evenimente cu , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 28 iunie 2013, începând cu ora 22:00, Solomun va mixa la Arenele Romane din Bucureşti. La pupitru vor mai urca Jozif, Pagal, Dubsons, Nu Zău şi Manole. Acest eveniment este prezentat de Double Damage

Talentul său este de necontestat, 2012 fiind un an foarte bun pentru Solomun şi al său label  Diynamic. Un producător foarte activ în acest sezon, Solomun a mixat celebra compilaţie “Watergate”, lansată în vara 2012 chiar la Sonar.

Solomun este considerat un DJ şi producător care dictează tendinţe. Track-urile sale precum „Something we all adore”, „Kackvogel”, remix-ul pentru „Around” sunt deja clasice pentru mulţi dintre noi.

Sound-ul organic al lui Jozif a făcut înconjurul globului în 2012, bifând o rezidenţă la celebrul Space Ibiza şi mixând în cele mai tari locaţii alături de John Digweed, iar la începutul lui 2013 iese pe piaţă cu un material aparte, unul dintre cele mai apreciate release-uri ale începutului de an, „Balance 023”, pe care apare cu două producţii hipnotizante, „BT’s 3” şi „BT’s 5”.

Bilete Solumn la Arenele Romane Bucureşti

Biletele pentru acest eveniment se pot achiziţiona în avans online pe www.myticket.ro la preţul de 32 lei. Accesul cu aceste bilete în locaţie se poate face la orice oră. În seara evenimentului biletele vor costa 30 lei până la ora 00:00 şi 40 lei după această oră.